Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soylentilere gore soyle bir kadro yapmistim ustat ama gueyeyi getirebilecegimize inanmiyorum
Bu sistemle oynayacaksak Sanson yetmez hücum verimliliği açısından Savanier tarzı bir 8 numara gerekli yani Gueye Sanson olmaz Fernando Sanson olur Gueye gelirse ki umarım gelir hucumcu bir 8 lazım fenerin aldığı Lincoln gibi 10 numaradan devşirme olmalı

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Müldür Denayer Bardakçı Pva
Gueye Ndombele
Akgün Onyekuru
Anderson Talisca
Balotelli

Eksiksiz olurdu bence , üzülerek Marcao,Kerem ve Nelsondan çıkıldığını farzedersek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Müldür Denayer Bardakçı Pva
Gueye Ndombele
Akgün Onyekuru
Anderson Talisca
Balotelli

Eksiksiz olurdu bence , üzülerek Marcao,Kerem ve Nelsondan çıkıldığını farzedersek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onyekurunun olduğu her 11 sorunlu olur bakma bizde faydalı olduğu zamanlar oldu ama Onyekuru hiçbir zaman iyi bir oyuncu olmayacak çünkü oyunu bilmiyor futbolcu değil yani taktik bilgisi 0

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yav ben hala Keramettin admirin paylaştığı adamdayım - onca isim çıktı , hani skills videoları falan filan dönüyorda-OS için konuşuyorum tabi...şu adam tmarkta göre 8 ama hem 6 hem 10 yan mevkii diye yazılmış...şu ana kadar paylaşılan ortasahalardan (meşhur über isimler hariç) beni en etklileyeni oldu...

tam yani ortasahada çeşitli kullanmalık , satın alma opsiyonlu kiralanmalık adam. (belki yönetimden biri okuyordur lol)

bidaha paylaşayım - zırt pırt aklım gidiyor bu adama isim gördükçe

Son düzenleme:
yav ben hala Keramettin admirin paylaştığı adamdayım - onca isim çıktı , hani skills videoları falan filan dönüyorda-OS için konuşuyorum tabi...şu adam tmarkta göre 8 ama hem 6 hem 10 yan mevkii diye yazılmış...şu ana kadar paylaşılan ortasahalardan (meşhur über isimler hariç) beni en etklileyeni oldu...

zamanında yaşadığı uzun sakatlık olmasaydı şuan premier ligde takılıyor olurdu büyük ihtimalle. Durumu nasıl acaba, biraz toparlama ihtimali varsa riske değer gibi

tam yani ortasahada çeşitli kullanmalık , satın alma opsiyonlu kiralanmalık adam. (belki yönetimden biri okuyordur lol)

Iyi oyuncu - idi. Defansif agirlikli yine ama 8 numarada da oynayabilir. Su an ne durumda bende merak ettim.

zamanında yaşadığı uzun sakatlık olmasaydı şuan premier ligde takılıyor olurdu büyük ihtimalle. Durumu nasıl acaba, biraz toparlama ihtimali varsa riske değer gibi
aklıma geldi baktım niye piyasası bu kadar düşmüş diye haziran 2021 (geçen sene) 55 günlük sakatlık dönemi olmuş ama gene sezon içi 12 maç kaçırmış... orası biraz tatsız, heradle erken yaşta çapraz bağda kariyerini baltalamış epey bakınca.

dgf.png

Yukaridaki hariç Sanson'u da beğendim diyebilrim ismi yazılan edenlerden doğruya doğru

Nando
Boey Nelsson Abdulkerim PvA
Yabanci Yabanci
Yunus Yabanci Kerem
Yabanci

Halen 4 eksik var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt