Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam iyi seviyede 3-4 sezon top oynuyor. brezilyalı sol ayaklı pasör. gelen teklif 8m. almayın şu takıma bir daha stoper kardeşim. başka mevkiye yatırım yapın. ts yusuf yazıcı tak diye 17.5a okuttu. biz ligin en iyi stoperini 15e satmaya çalışıyoruz 2 yıldır
turk futbolun en golcu yabanci futbolcusunu satamadik bedava verelim dedik kimse almadi

bu golcü işini önceden biz iyi çözerdik.son yıllarda tatsız o bölge.falcaonun sakatlıkları vs ,diagne tatminsizliği,mostafa mohamedin gelişimi vs

aston villaya gidene kadar performansı çok iyi zaten de,2017 ve 2018de yardırmıs maşallah goller-asistler...

Aynen Ligue 1'de iyiydi gercektende. Ben gecen sene takip etmedim ama oncesinde biliyorum skorer sayilabilecek bir oyuncu ayni zamanda ki b-2-b tabirine uyuyor. Mantikli bir hamle olur.

Dovbyk
Trezeguet Talisca Yunus
Ilkay - Gueye
PvA Bardakci Nelsson Müldür
Okan

benimde kendime göre hayallerim var

Fransa Ligue 1 ekiplerinden olan ve yetiştirdiği genç yıldızlarla tanınan Montpellier'de kulüp başkanı Louis Nicollin, çok önemli bir itirafta bulundu.

Fransız basınına konuşan Louis Nicollin 20 yaşındaki yıldız Morgan Sanson için önemli teklifler aldıklarını belirtirken ''Sanson için hergün bir teklif alıyoruz. Dinamo Moskova, Lyon ve Galatasaray'dan da teklif aldık. Daha birçok kulüp var... Ancak daha önce de söyledik. Sanson'u bu yaz satmak istemiyoruz'' sözleriyle Galatasaray'ın genç oyuncuyla ilgilendiğini itiraf etti.

haziran 2015o_O

2.Kampa bir 10 numara gelecek diyor maaşı fazla şu gk üyesi kolpaya hasret kaldım biraz dinledim hiç bir yerde haber olmayınca. Bizim 2.kamp ne zamandı.

Edit: 26 -30 temmuzmuş..

4-4-2 oynucaz gibi hissettirdi hoca basın toplantısında iki tane iki yönlü orta saha biri savunmaya biri de hücuma daha yatkın olur solbakken iyi oyuncu muhtemelen iki forvetten biri olarak düşünüyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muriqi Solbakken
Kerem Sanson Gueye Yunus
pva bardakcı nelsson mert
muslera

??

Soylentilere gore soyle bir kadro yapmistim ustat ama gueyeyi getirebilecegimize inanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt