Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
bu morgan sanson olabilir,joao marioya göre daha iyi
Ideal bir 8 numara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu morgan sanson olabilir,joao marioya göre daha iyi
turk futbolun en golcu yabanci futbolcusunu satamadik bedava verelim dedik kimse almadiadam iyi seviyede 3-4 sezon top oynuyor. brezilyalı sol ayaklı pasör. gelen teklif 8m. almayın şu takıma bir daha stoper kardeşim. başka mevkiye yatırım yapın. ts yusuf yazıcı tak diye 17.5a okuttu. biz ligin en iyi stoperini 15e satmaya çalışıyoruz 2 yıldır
aston villaya gidene kadar performansı çok iyi zaten de,2017 ve 2018de yardırmıs maşallah goller-asistler...Ideal bir 8 numara
aston villaya gidene kadar performansı çok iyi zaten de,2017 ve 2018de yardırmıs maşallah goller-asistler...
Çılgın başkandan itiraf! 2015te de istemişiz ama vermemişlerAynen Ligue 1'de iyiydi gercektende. Ben gecen sene takip etmedim ama oncesinde biliyorum skorer sayilabilecek bir oyuncu ayni zamanda ki b-2-b tabirine uyuyor. Mantikli bir hamle olur.
İyi kaleci aldılar he
En büyük hatayı geçen sene Ghezzalla Rosieri almayarak yaptık
Gerizekalı Fm ci ler yüzünden Morutanla Boeyi aldık sağ tarafa
Kadroyu nerden tutsan elinde kalıyor öyle bir beceriksizlik
+umut bozok +halil ve eren aydın yeterli
halil olmasada olur
Hocam bahsettiğin tabirli kişi bizim kalede ama neyseOh be kurtulduk sonunda bu kovadan bekle bizi süper lig![]()
4-4-2 oynucaz gibi hissettirdi hoca basın toplantısında iki tane iki yönlü orta saha biri savunmaya biri de hücuma daha yatkın olur solbakken iyi oyuncu muhtemelen iki forvetten biri olarak düşünüyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muriqi Solbakken
Kerem Sanson Gueye Yunus
pva bardakcı nelsson mert
muslera
??
4-4-2 oynucaz gibi hissettirdi hoca basın toplantısında iki tane iki yönlü orta saha biri savunmaya biri de hücuma daha yatkın olur solbakken iyi oyuncu muhtemelen iki forvetten biri olarak düşünüyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi