- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Betisten 3.5 aliyormus. Neden daha aza gelim diye okudum bi yerdeSeçerken evin evladı olacak kadar güzel bir maaş istesin bize yeter, bu yıl o yıl şikeci tayfa batacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Betisten 3.5 aliyormus. Neden daha aza gelim diye okudum bi yerdeSeçerken evin evladı olacak kadar güzel bir maaş istesin bize yeter, bu yıl o yıl şikeci tayfa batacak
evet stili güzelHerifin duruşu bile belli ediyor bizim ligde tutacağını Sorloth-Cornelius gibi olacak muhtemelen
Onumu diyoz
O günler gecti artikVar tabi, buyur Cicaldau-Morutan toplam bonservis 10m€
Biz iyi olalim kimse duramaz önümüzde agaortasahaları beni tedirgin etmiyor.ghezal gecen sezon iyi değildi ama çok asisti yendi diyolar mesela.werghosta cok gol attırır diyolar.anholtun bi solbek olarak 10-15 asisti yendi nerdeyse.ama bizim bakıs acımız bu değil.
Sanmiyorum, bekleyip görelimBizimkiler macera aradığı zaman başımıza genelde hayırlı iş gelmiyor .. Bence Gueye nbombele toreira falan tümü hikaye yine belirsiz adamlar gelecek
bence ikisini de çarpıp böler bu eleman
bence bizimkiler osa iyi adam alacak ama ne zamana alınır bilemiyorum. 17/18de kampa mariano gomis belhanda ile gitmiştik. fernando ndiaye geç gelmişti. bakalım 7 temmuzdaki kampa kazımcan abdülkerim dışında kimi götürcez.Bizimkiler macera aradığı zaman başımıza genelde hayırlı iş gelmiyor .. Bence Gueye nbombele toreira falan tümü hikaye yine belirsiz adamlar gelecek
yat uyu hüsnüSorlothun verdiği katkıyı verecek adam çıkmaz uzun süre golleri falan geçtim herif takımı derleyip topluyordu keşke bir imkan olsa da biz alabilsek
geçen sene o ortasaha ikilisinden birini pjanicle souzayı kucaktan kucağa gezdirdilerAyni fikirdeyim, Gedson-Souza cok saglam olur, su an ligin en iyi orta saha ikilisi Gedsonu almadik Souza da bize önerildi bonservissiz almadik..
Her yere saldiriyoz ilk defa boyle bir sey goruyorum
Berkani unuttum 4,5m€ üstünde kat, etti 14,5m€. Gecmedi malesef elimizde patladi.. Ne oyuncular alinirdi o paralara sinirlenmemek elde degilO günler gecti artik
vala pl performanslarını kıyasladığım zaman weghorst ağır basıyo benceSorlothun verdiği katkıyı verecek adam çıkmaz uzun süre golleri falan geçtim herif takımı derleyip topluyordu keşke bir imkan olsa da biz alabilsek
Patladigi falan yokBerkani unuttum 4,5m€ üstünde kat, etti 14,5m€. Gecmedi malesef elimizde patladi.. Ne oyuncular alinirdi o paralara sinirlenmemek elde degil
çok iyi adam harbiden ama wolfsburgda çok iyi beslemiş adamı abi.boş beleş goller ve penaltılarda var gollerde ama geneli kalite.
Hasan başkan videosunu koyduğunda izledim - epey tutmuştum o adamı- top sürebilip kaliteli kullanabiliyorduromadaki özbek golcü gelmeli bize
Ayni fiyata satabiliyorsak ucak biletleri bendenPatladigi falan yok
Rumenleri ayni fiyatlara satarsin geri
Barisda yedek olur