- 26 Ocak 2021
- 41.426
- 40.716
- 3.078
Başka ne dedi bir şey kolpaladı mıismi çıkmamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka ne dedi bir şey kolpaladı mıismi çıkmamış
daha iyisini aldıklarını zannetmiyordum zaten (iyi olsa adadan kopmazdı - ama izlemedim tam) - diğer stoperleri kim ona isim bile gelmiyor aklıma ... Sol bek ? rıdvan gitti ...Sağ bek defansif kısmı belirsiz olan Rosier... ortasaha ve forvet iyi olabilir(forveti izlemedim - forumun adam hakkındaki havasından yola çıkıyorum) ama arkası bence epey sakat oalcak.Stopere aldıkları oyuncu Vida'dan daha kötü bir stoper bu arada.
Ayni fikirdeyim, Gedson-Souza cok saglam olur, su an ligin en iyi orta saha ikilisi Gedsonu almadik Souza da bize önerildi bonservissiz almadik..Werghorst ve Gedsoni biz alsak forum bayram yerine dönerdi nereden baksan büyük is..
Baska oyuncumu yok?Ayni fikirdeyim, Gedson-Souza cok saglam olur, su an ligin en iyi orta saha ikilisi Gedsonu almadik Souza da bize önerildi bonservissiz almadik..
mert müldüre ilgi yok diyoBaşka ne dedi bir şey kolpaladı mı
Baska oyuncumu yok?
çok iyi adam harbiden ama wolfsburgda çok iyi beslemiş adamı abi.boş beleş goller ve penaltılarda var gollerde ama geneli kalite.Kazmaligida tutmaz gomez vol2 olur
Benim ztn favorim suan icin bjk (eeghorstu aldilar sayiyorum)
1 ay sonra transferler biraz sekillensin bakariz kim ne oluyor
Gerci gecen senede transferlerden sonra favorim. Bjkydi ts aldi goturdu
Büyük kolpa yapmış.mert müldüre ilgi yok diyo
bjk kazımcan ve abdülkerimi ilk 11 istiyordu galiba. güzel oldu
Onumu diyozVar etebo-pulgar-assuncao-berkan -cicaldau -emre kılınç bizim bulduklarimiz bu kadar oluyor
Var tabi, buyur Cicaldau-Morutan toplam bonservis 10m€Baska oyuncumu yok?
Kazımcanı rıdvanın yerine istiyorlardı abdülkerimde 3-5-2 nin sol stoperi olacaktı galiba.bjk kazımcan ve abdülkerimi ilk 11 istiyordu galiba. güzel oldu
çok iyi adam harbiden ama wolfsburgda çok iyi beslemiş adamı abi.boş beleş goller ve penaltılarda var gollerde ama geneli kalite.
ortasahaları beni tedirgin etmiyor.ghezal gecen sezon iyi değildi ama çok asisti yendi diyolar mesela.werghosta cok gol attırır diyolar.anholtun bi solbek olarak 10-15 asisti yendi nerdeyse.ama bizim bakıs acımız bu değil.Ndombele falan gelirse kim napsin josefi ve jetsonu
bence ikisini de çarpıp böler bu elemanHerifin duruşu bile belli ediyor bizim ligde tutacağını Sorloth-Cornelius gibi olacak muhtemelen