Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere aldıkları oyuncu Vida'dan daha kötü bir stoper bu arada.
daha iyisini aldıklarını zannetmiyordum zaten (iyi olsa adadan kopmazdı - ama izlemedim tam) - diğer stoperleri kim ona isim bile gelmiyor aklıma ... Sol bek ? rıdvan gitti ...Sağ bek defansif kısmı belirsiz olan Rosier... ortasaha ve forvet iyi olabilir(forveti izlemedim - forumun adam hakkındaki havasından yola çıkıyorum) ama arkası bence epey sakat oalcak.

Edit: mesela buna karşıt olarak bizi düşünüyorum - 6 no ve 8 noda topu hızlı kullanan ve başarılı uzun pası beceren bir orta saha Kerem + Yunus'u tek topta ceza sahasına sokar ve çok ekmek yeriz ordan. Beklentim o açıkçası. Oturmuş settede al veri iyi yapan , bitriciliği iyi forvet ve ceza sahası çevresi şutu iyi olan 10 no ve kanatların içeri kat edip şut denemsi ile falan filan...böyle epey bir beklentim var

Umut Bozok'ta bir şekilde ekibimize dahil olur diye düşünüyorum en kötü ihtimalle kendi kendini transfer eder bize. Yalnız yabancı santrafor transferi olur mu acaba Mohamed ve Diagne'den kurtulmadan. Gomis'i de başımıza bela ettik zaten.

Bu leş forvetlerden arınıp taze kanlar eklemeliyiz ileri hatta

Kazmaligida tutmaz gomez vol2 olur

Benim ztn favorim suan icin bjk (eeghorstu aldilar sayiyorum)

1 ay sonra transferler biraz sekillensin bakariz kim ne oluyor

Gerci gecen senede transferlerden sonra favorim. Bjkydi ts aldi goturdu
çok iyi adam harbiden ama wolfsburgda çok iyi beslemiş adamı abi.boş beleş goller ve penaltılarda var gollerde ama geneli kalite.

Ndombele falan gelirse kim napsin josefi ve jetsonu
ortasahaları beni tedirgin etmiyor.ghezal gecen sezon iyi değildi ama çok asisti yendi diyolar mesela.werghosta cok gol attırır diyolar.anholtun bi solbek olarak 10-15 asisti yendi nerdeyse.ama bizim bakıs acımız bu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt