Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler macera aradığı zaman başımıza genelde hayırlı iş gelmiyor .. Bence Gueye nbombele toreira falan tümü hikaye yine belirsiz adamlar gelecek
bence bizimkiler osa iyi adam alacak ama ne zamana alınır bilemiyorum. 17/18de kampa mariano gomis belhanda ile gitmiştik. fernando ndiaye geç gelmişti. bakalım 7 temmuzdaki kampa kazımcan abdülkerim dışında kimi götürcez.

iyi transfer iyi transfer denir tabi canım.ama demba banın gol kralı oldugu ,iyi top oynadıgı sezonda bjknin biz 3 kupa aldık.yani futbol bu.Galatasaray takımı gereken kadroyu kursun,gelir şampiyonluk

Her yere saldiriyoz ilk defa boyle bir sey goruyorum
FlakySameKiwi-size_restricted.gif

Dovbyk'e çökme şansımız yok mu arkadaş ya İtalya'dan birkaç kulüp ve fb ilgileniyor galiba onunla. Biri weghorst çekti, diğeri de Dovbyk'i çekmesin bari. Dursun başkanım el atmalı tabi eleman TR gelmek ister mi meçhul

çok iyi adam harbiden ama wolfsburgda çok iyi beslemiş adamı abi.boş beleş goller ve penaltılarda var gollerde ama geneli kalite.

açıkçası şu gollerde aman aman bir olay yok ama adamın sağ sol vuruşu var ve son vuruş isabeti/kalitesi iyi - dibe inebilen kanat bu adamı ii besler - ha tek bir detay var , bundesligada wolfsburga kimse kapanarak oynamamıştır çoğunlukla bence(çok izlemedim-düşünce benimki) ligde kapalı defans arasında ne yapar ne eder , alışması hava bulması falan orası biraz soru işareti.

ama batshuayiye gelen poizsyonları o nasıl harcamışsa bu sene, bu adam yazar - o son vuruş olayı net adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt