Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.025
- 36.516
- 2.773
Rusyaya gitmeyen topçunun ben aklını seveyim karıyı boşar giderdim
marcao latino booty seviyor kardeşim zorla mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rusyaya gitmeyen topçunun ben aklını seveyim karıyı boşar giderdim
Sevillanin verdigi maasin 2 katini verseler gidebilir bence. 3m maas verseler kariyer falan dusunmeyebilirbunların avrupa yasağı filan var, çok zor transfer yaparlar ve iyi kadro kurarlar
la liga dururken oraya gitmez bu şartlarda
Rusyanin köyune degil en guzel sehrine gidecek bir de... st petersburg... hayali bile sac beyazlatiyorRusyaya gitmeyen topçunun ben aklını seveyim karıyı boşar giderdim
Rusyanin köyune degil en guzel sehrine gidecek bir de... st petersburg... hayali bile sac beyazlatiyor
Yanlış videolarını mı izledin naptın adı geçenler arasında en kötü 3lü buKaç gündür adı geçen orta sahaları izliyorum uzun videolar şeklinde. En mantıklısı benim için şu 3 lü oldu.
Carvalho
Raskin Sanson
tespitlerimi kullanman beni onere ettimarcao latino booty seviyor kardeşim zorla mı
Derbide Fener’e kafayla bir gol atıp, Ali Koç’a bir hareket çekse ne güzel olur.

Geçen sene herkes genç potansiyel yetenek olsun diye çırpınıyordu. Bu sene genelde bilindik oyuncular üzerinden gidiliyor. Taraftar profilinde de büyük bir değişim oldu.
Ozornwafor ne oldu satildimi simdi ?
öyle valla ahbab, sonraki mesajda resim attım etresan herfO enteresan bir adamdır furk Rus tarihinde