Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.897
- 20.656
- 2.333
Berkan ve Taylan kalır Morutan'da potansiyel var hâlâ hocaya bağlı onun kalması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gazeteciler istiyor diyordu bir de eğer mo gitmez istemez ise onu değerlendirmek istiyormuş.Sinan Yilmazi izliyorum. Okan hocanin fv transferini istedigini duydum diyor. Basin toplantisinda fv hakkinda birsey demis miydi okan buruk
Sinan Yilmazi izliyorum. Okan hocanin fv transferini istedigini duydum diyor. Basin toplantisinda fv hakkinda birsey demis miydi okan buruk
Sinan Yilmazi izliyorum. Okan hocanin fv transferini istedigini duydum diyor. Basin toplantisinda fv hakkinda birsey demis miydi okan buruk
fv?Sinan Yilmazi izliyorum. Okan hocanin fv transferini istedigini duydum diyor. Basin toplantisinda fv hakkinda birsey demis miydi okan buruk
santrafor
alcaz dedi ztnsantrafor
Kulüpte gelecek gidecek transferleri gördükçe Ömer Bayram temsili
Ekli dosyayı görüntüle 164435
twde mallorcalılar muriqiyi almamızdan tırsıyorlar.
"Olay şu ki Galatasaray, Umut Bozok ve Mostafa Mohamed'i kadrosuna katmış görünüyor. Mohamed için zaten bir transfer ödediler ve Bozok da onlara pahalıya mal olacak. Oyuncu satacaklar, ama mesele şu ki, imzaladıkları koç Muriqi'yi ortaya çıkaran kişi."
muriqi çok istiyorlar ama paraları yok galiba.
"Bana Cristiano Ronaldo ve Muriqi arasında bir seçim yapma hakkı verseniz, Cristiano Ronaldo'yu tercih edeceğimden hiç şüphem yok. Cristiano Ronaldo'yu satarsak en azından 4/5 Muriqi imzalayabileceğimizi düşünün."
Diagnenin sakatlığı var onun durumuna bakacağız gerekirse ekleme yapacağız dedi. Vedatı istediğini gözlerinden fark ettim
vedatı burada istemeyen çok ama adam ispanyada iyi oynamış. ispanyolca twitlere baktım dün kötü yorum göremedim.
Emre Mor fenere gitmeden alınsa diyorum. Bir çalım da oraya please.
Bence böyle olmalı renktaş. Okan Hoca ile bir yıl daha şans almaları gerekir. Ömer Bayram konusunda hiçbir fikrim yok. Hoca daha iyi bilir.Emre Kılınç
Ömer Bayram
Aytaç Kara
Emre Akbaba![]()