Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan ve Taylan kalır Morutan'da potansiyel var hâlâ hocaya bağlı onun kalması

Cica hakkında haberler yok uzun zamandır. Bu sezonki performansından sonra karla satmamız, tarihi bir transfer başarısı olur.

Kulüpte gelecek gidecek transferleri gördükçe Ömer Bayram temsili
1656143460267.webp

Emre Kılınç
Ömer Bayram
Aytaç Kara
Emre Akbaba

efecan falan gelecek diyorlar daha bu ağabeylerden en az 2 tanesiyle vedalaşmak lazım taylan-berkan kalsın

twde mallorcalılar muriqiyi almamızdan tırsıyorlar.

"Olay şu ki Galatasaray, Umut Bozok ve Mostafa Mohamed'i kadrosuna katmış görünüyor. Mohamed için zaten bir transfer ödediler ve Bozok da onlara pahalıya mal olacak. Oyuncu satacaklar, ama mesele şu ki, imzaladıkları koç Muriqi'yi ortaya çıkaran kişi."

muriqi çok istiyorlar ama paraları yok galiba.

;D;D
"Bana Cristiano Ronaldo ve Muriqi arasında bir seçim yapma hakkı verseniz, Cristiano Ronaldo'yu tercih edeceğimden hiç şüphem yok. Cristiano Ronaldo'yu satarsak en azından 4/5 Muriqi imzalayabileceğimizi düşünün."

Diagnenin sakatlığı var onun durumuna bakacağız gerekirse ekleme yapacağız dedi. Vedatı istediğini gözlerinden fark ettim

vedatı burada istemeyen çok ama adam ispanyada iyi oynamış. ispanyolca twitlere baktım dün kötü yorum göremedim.

Okan hoca inşallah Ömer Bayramı sol içe çekip "benim sol ayaklı halim" falan diye bize yutturmaya çalışmaz anatomik benzerlikler yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt