Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.

Katılıyorum ayriyetten macera aramaya hiç gerek yok Vargasi veya Trezeguetyi opsiyonlu kiralayıp bu işi çözmek lazım..
Bizim asıl kafa yormamiz gereken kısım orta saha o konuda çok detaylı bir araştırma yapılmalı..

Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.

O yuzden, keslinlike

Djenepo
Trezeguet

gibi bir kanat almak sart

ben bazen yunusu iç tarafa kaydırıyprum hep kafamda yaya yakın (kantta çizgiye inen profili haricinde) - attım Solbakken aldık diyelim Kerem -Solbakken kanat , Yunus 10 muş gibi saha içinde yayılım aklıma gelmiyor deiğl (Kerem mesela daha kanattan içeri giren adam , göbekte kontra haricinde o kadar olmayabilir belki)

Okan' güveniyorum ya ofans konusunda - çeşitliliği kullanacaktır beklentisindeyim

Abdülkerim tek sezonluk topçu değil Ali Koç'un bir boktan anlamadığının ispatı .. Bir önceki sezon da çok iyi oynamisti hatta onun öncesinde 1. Ligde de begeniliyordu..
Ben verilen paraya takıldım sadece 3.5 yüksek bir para ..
Bu arada istatistiklerine baktım ligde 5 gol 3 asist yapmış bizim 3 orta saha kadar skor katkısı neredeyse
Türk olunca ve 3 büyükler isteyince bazali 2.5 zaten 3.5 çok değil yani

Lig PRi böyle birşey senin liginden giden en pahalı adam cenk 23 milyon o da sıçtı batırdı heriflerin liginden 50-100 milyonlara satış yapılıyor ..
Marcao bugün Benficada falan olsa rahat 35-40 verirlerdi
Orası öyle de Marcao'nun 10-15 milyon euroya gitmesinin konuşulması komik.Uefa Avrupa Ligi'nin en iyi stoperi ve Brezilya pasaportlu.Kim-Szalai için 20 milyon eurolardan fazla konuşuluyosa Marcao'nun hakkı 40 milyon euro falandır en az..

Vargas da güzel olur.Ama 1 kişi daha olacaksa o da Onyekuru olur.Lig'in Bug'u olan futbolcular transfer edilmeli..

Sol kanat dışında oynamadığı ve savunma arkası koşu dışında bir şey yapmadığı için istemiyorum. Bir de Oly’den aldığı maaş bayağı yüksek. Son dönemi de iyi değildi. 4-5 hafta sonra rakipler çözmüştü.

Bence Denayer alinacak da işte kalan parayla ne yapacagiz. Mesela Gueye veya Ndombele icin senelik 4 - 5 mi verelim yoksa Onana gibi genclere 10 milyon bonservis mi verelim? Veya Toreira gelmeyi kabul ederse? 27 milyon sadece sattigimizdan gelecek. Bunlar 25 de biz koyacagiz diyorlardi. Neredeyse 70 milyonluk butce olacak ( Muhammed, Cica, Luyindama ile beraber) Şu rakamlara inanasim gelmiyor😁
hocam bence bu devirde - şu pozisyonda , en az borçlu kulübüz eyvallahta çok şişmiş (şu ankine göre) maaş bütçesi ve maaş dengesi o rakamlarla bozulmamalı , çok hata olur . harbi istisna adam gelir prime halinde hadi ona 2.7-bonusuyla belki 3 yaz - o bile tehlikeli aslında.

Daha euronun doların 4. çeyrekte ne hale geleceğini bilmiyoruz , her şekilde dikkat etmek lazım.

ben bazen yunusu iç tarafa kaydırıyprum hep kafamda yaya yakın (kantta çizgiye inen profili haricinde) - attım Solbakken aldık diyelim Kerem -Solbakken kanat , Yunus 10 muş gibi saha içinde yayılım aklıma gelmiyor deiğl (Kerem mesela daha kanattan içeri giren adam , göbekte kontra haricinde o kadar olmayabilir belki)

Okan' güveniyorum ya ofans konusunda - çeşitliliği kullanacaktır beklentisindeyim

Yunus ortada da oynar ama ben sağ kanatta takılmasını daha çok isterim..Eskiden her topu sola çekip duruyordu şimdi sağdan da çok hızlı dribblingler atıyor repertaurini genişletti Adana'da durdurulması daha zor bir oyuncu oldu..
Vargas-Kerem-Yunus olsa ya 2 sini koyarsın kanada ya da bu tarz 3lu dizilimlerle daha kreatif bir kadro çıkar ortayaaclara gore

Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.

Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.

Piranaspor

Yalnız ne derece doğru bilmiyorum ama Sassuolo için çok lanet kulüp diyorlar pazarlık konusunda.
elinde kozu varsa lanet olur tabi ,

düşünsene marcao'yu sevilla'ya satarken sevillanın oynadığı ligde kural kaide ver yabancı/yerli gibi ve velevki marcao bu profile cuk uyuyor...kullanmaz mısın o kozu ? :)

yani 6.5-7 benimde limitlerim gibi 8 kulağa harbi fazla geliyor (ama öte yandan potansiyelli genç bek avrupada 8M normal - bize normal değil tabi x20 yapınca ) sonraki satış falan filanla ayaralanabilir %30 gibi bir şey koyarlarsa bilemem.

Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.

Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.

Piranaspor

Yıllık binuslarla 2.5 olur çok para trezeguetnin max ederi 1.5 tur

Abdülkerim sağ bek sol bek 3 orta saha ve bir kanat. Forvetten gidenlere göre umut. Ayrıca eren . As forvetimiz belli zaten ve burda devamlı satilmalı diyenlere de katılmıyorum

Piranaspor

uzdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt