Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.086
- 12.304
- 1.823
Mert müldür için max kaç milyon euroya ok olursunuz
7-8 e ok
5-6 arası biterse bedava
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert müldür için max kaç milyon euroya ok olursunuz
Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.
Bizim kaliteli 3 kanata ihtiyacımız var. Yabancı olan versatile olursa birçok bölgede kullanabiliriz. 4-4-2’de 2. Forvet olabilir ama ben 10 numaraya da zaman zaman çekebileceğimiz için Vargas istiyorum. Kerem’i de Yunus yokken sağa kaydırabiliriz. Kerem-Yunus ile girer ve istediğimiz skoru bu ikiliden alamazsak daha sıkıntı olur. Değişmeli oynatacağımız bir oyuncu daha lazım.
Türk olunca ve 3 büyükler isteyince bazali 2.5 zaten 3.5 çok değil yaniAbdülkerim tek sezonluk topçu değil Ali Koç'un bir boktan anlamadığının ispatı .. Bir önceki sezon da çok iyi oynamisti hatta onun öncesinde 1. Ligde de begeniliyordu..
Ben verilen paraya takıldım sadece 3.5 yüksek bir para ..
Bu arada istatistiklerine baktım ligde 5 gol 3 asist yapmış bizim 3 orta saha kadar skor katkısı neredeyse
Orası öyle de Marcao'nun 10-15 milyon euroya gitmesinin konuşulması komik.Uefa Avrupa Ligi'nin en iyi stoperi ve Brezilya pasaportlu.Kim-Szalai için 20 milyon eurolardan fazla konuşuluyosa Marcao'nun hakkı 40 milyon euro falandır en az..Lig PRi böyle birşey senin liginden giden en pahalı adam cenk 23 milyon o da sıçtı batırdı heriflerin liginden 50-100 milyonlara satış yapılıyor ..
Marcao bugün Benficada falan olsa rahat 35-40 verirlerdi
Vargas da güzel olur.Ama 1 kişi daha olacaksa o da Onyekuru olur.Lig'in Bug'u olan futbolcular transfer edilmeli..
hocam bence bu devirde - şu pozisyonda , en az borçlu kulübüz eyvallahta çok şişmiş (şu ankine göre) maaş bütçesi ve maaş dengesi o rakamlarla bozulmamalı , çok hata olur . harbi istisna adam gelir prime halinde hadi ona 2.7-bonusuyla belki 3 yaz - o bile tehlikeli aslında.Bence Denayer alinacak da işte kalan parayla ne yapacagiz. Mesela Gueye veya Ndombele icin senelik 4 - 5 mi verelim yoksa Onana gibi genclere 10 milyon bonservis mi verelim? Veya Toreira gelmeyi kabul ederse? 27 milyon sadece sattigimizdan gelecek. Bunlar 25 de biz koyacagiz diyorlardi. Neredeyse 70 milyonluk butce olacak ( Muhammed, Cica, Luyindama ile beraber) Şu rakamlara inanasim gelmiyor![]()
Saygı duyarım reis ama bence her türlü iş yapar..Sol kanat dışında oynamadığı ve savunma arkası koşu dışında bir şey yapmadığı için istemiyorum. Bir de Oly’den aldığı maaş bayağı yüksek. Son dönemi de iyi değildi. 4-5 hafta sonra rakipler çözmüştü.
ben bazen yunusu iç tarafa kaydırıyprum hep kafamda yaya yakın (kantta çizgiye inen profili haricinde) - attım Solbakken aldık diyelim Kerem -Solbakken kanat , Yunus 10 muş gibi saha içinde yayılım aklıma gelmiyor deiğl (Kerem mesela daha kanattan içeri giren adam , göbekte kontra haricinde o kadar olmayabilir belki)
Okan' güveniyorum ya ofans konusunda - çeşitliliği kullanacaktır beklentisindeyim
Orta saha transferinin garantisini aldıktan sonra Mert için 6-7 ok bence.Ama Mert e bu rakamları verdikten sonra orta saha transferinde pazarlık sıkıntısı yaşayacaksak istemem bu transferi.Mert müldür için max kaç milyon euroya ok olursunuz
O yuzden, keslinlike
Djenepo
Trezeguet
gibi bir kanat almak sart
elinde kozu varsa lanet olur tabi ,Yalnız ne derece doğru bilmiyorum ama Sassuolo için çok lanet kulüp diyorlar pazarlık konusunda.
Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.
Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.
Piranaspor
Bu hesaba gore Rennes’in kaleci adaylari. Transfer listesinin basinda Muslera yer aliyor.
Trabzonspor, Aston Villa’daki sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Trezeguet için Aston Villa’ya 4 milyon Euro’luk bonservis ödemesi yapacak. Trabzonspor, Aston Villa ile ödeme planında da anlaşmaya vardı. Trabzonspor, Trezeguet için ödeyeceği olan 4 milyon Euro’yu 2,5-3 yılda ödeyecek.
Trabzonspor, 27 yaşındaki Mısırlı yıldız ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Trezeguet, Trabzonspor’dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanacak. Trezeguet’nin Trabzonspor’a toplam maliyeti, vergiler ve bonuslar da eklendiğinde 350 milyon lirayı geçecek.
Piranaspor