Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Turkish offer is even three million euros (about R$ 16 million), a little less than the 3.5 offered to Betis by the Angolan Willian, whose termination clause is stipulated at 7.5 million. Aaron's contract ends in 2023 and the player is not having a good time.

willian'ın fesih bedeli 7.5m euroymuş fb 3.5 teklif etmiş. haluk dün bize de yazdı bu topçuyu

efe ayhanın torpilinden kampa götürülüyordur muhtemelen 2006lı çocuğun ne işi var
Avrupa takımlarıyla ilgili iddiaları da Ayhan yaptırmıyorsa o çocuğu beleşe kapmaya çalışıyorlar şimdiden.

Balta'nın oğlu da çıkar 2 seneye falan

efe ayhanın torpilinden kampa götürülüyordur muhtemelen 2006lı çocuğun ne işi var
avrupa kulüpleri istiyo.u 16 milli takımında bile digerlerinden baska duruyomuş.fb futbol akademi hesapları yazıyodu bunu bi de.bende cok izlemedim ama izlediğim maclarda iyiydi.

The Turkish offer is even three million euros (about R$ 16 million), a little less than the 3.5 offered to Betis by the Angolan Willian, whose termination clause is stipulated at 7.5 million. Aaron's contract ends in 2023 and the player is not having a good time.

willian'ın fesih bedeli 7.5m euroymuş fb 3.5 teklif etmiş. haluk dün bize de yazdı bu topçuyu

Tank gibi ağır, bizim Etebo bunun yanında çekirge

Avrupa takımlarıyla ilgili iddiaları da Ayhan yaptırmıyorsa o çocuğu beleşe kapmaya çalışıyorlar şimdiden.

Balta'nın oğlu fena. Babasından çok daha yetenekli.

Müthiş tekniği var.

hakan baltanın oglunu izledim abi.çok mücadeleci,ayagı fena değil.gidiyo pres yapıyo,top kapıyo falan ama daha cok var önünde tabi.yasıtlarından furkan koçak ve yiğit çolak,ve son olarak final macında dikkat çeken dağhan kahraman ,stoper hasan potansiyel olarak çok başka

gitmek isteyen oyuncuya kolaylık sağlamak bi tek bizim kulüpte var. avrupa takımlarında böyle şeylerin muhabbeti bile olmuyor, oyuncu gitmek istese bile istedikleri teklifi almadıkça kulüpler oyuncuya otur aşağı diyor. kadroya almadıkları gedsonda bile taviz vermedi benfica, hary kane aylarca bırakın beni diye ağladı city e gitmek için, maçlara bile çıkmadı ama ne oldu 1-2 ay sonra takır takır oynamaya devam etti. bizim de tottenham ve benfica gibi profesyonel davranmamız lazım
Kolaylık sağlama gibi bir şey yok ki yönetimin tavrı gayet doğru pazarlığa oturmak için 15 milyon koyun demişiz altına masaya oturulmamış.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çağrı balta u 14 takımının kaptanı,daha cok izlemek lazım ama tam bir takım oyuncusu.o yasta o mucadelesi,azmi en basta dikkat çeken.

şüphesiz iyidir de bi de altyapıda prof sözleşme de bir tek hamza ile yapılmış diye bir şey duydum uğurdan galiba

emirhanla baran da çok iyi onlarla niye yapmıyorlar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt