Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muldur ve halil oncelikli yerli adayı olmalı..Kaan ve Bozok ta uygun şartlarda alınabilir.

3 tane sağlam orta saha alınmadıkça hiç bir ümidim olmayacak. Bekliyoruz bakalım.

Sadece orta saha değil mevcut kanat ve forvetlerlede çok zorlanırız.Israrla geçmiş senelerdeki hatalara düşüyoruz.

Keremin hala nasıl bir performans vereceği şüpheli. Yunus adanada gösterdiği performansı çok net bizde gösterir diyemeyiz.
Forvetlerin hepsini toplasan bir tane iyi adam etmiyor.
Her mevki önemli ve eksiksiz kadro oluşturulmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen sene kurulan kadro yanlış değildi, eksikti.

Bir tane iyi 6 numara bir de playmaker kanat alsak bambaşka işler olabilirdi. Sahada düşen genç bir gruba liderlik edecek kimse yoktu bir de tabii en büyük zararı Cicaldau ve forvetler verdi.

Bu sene bundan ders alıp 2-3 lider ruhlu ve oturmuş oyuncu yanına yine potansiyelli oyuncuları koymak gerekiyor.

Muslera kalacaksa 2 tane iyi orta sahaya bu rol verilebilir, en kritik nokta ise saha içi liderine ihtiyacımız var.

kornerleri ön direge göndermeyen orta yapabilen bi orta saha almak gerekiyor
van kralholt sag taraftaki kornerleri kullanmak icin mesafe katetmesin

Şu Abdülkerim'e bari doğru dürüst bir numara versinler ya. Boşta 2 var o olur mesela. Hiç sevmiyorum şu yüksek forma numaralarını.

Bundesliga'daki gibi olsun. 40'dan yüksek rakam yasaklansın. Kurala göre kadroda 40 üzeri futbolcu oldu mu sırasıyla 41, 42, ... diye devam ediyor forma numaraları.

Mesela zamanında Feghouli transfer olduğunda formasını alacaktım ama sırf 89 numara diye almamıştım. Iğrenç gözüküyor.

Geçen sene kurulan kadro yanlış değildi, eksikti.

Bir tane iyi 6 numara bir de playmaker kanat alsak bambaşka işler olabilirdi. Sahada düşen genç bir gruba liderlik edecek kimse yoktu bir de tabii en büyük zararı Cicaldau ve forvetler verdi.

Bu sene bundan ders alıp 2-3 lider ruhlu ve oturmuş oyuncu yanına yine potansiyelli oyuncuları koymak gerekiyor.

Muslera kalacaksa 2 tane iyi orta sahaya bu rol verilebilir, en kritik nokta ise saha içi liderine ihtiyacımız var.
Berghuis ikna edilebilseydi keşke, takımın hücumdaki o kreatif oyuncu eksikliğini tek başına kapatabilirdi

Gedson ve Berghuis transferlerinin olmamasına çok üzülmüştüm o dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt