Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiradır muhtemelen celta yoklamış biten birşey yokhade yav , kira mi bonservis mi ?
3 tane sağlam orta saha alınmadıkça hiç bir ümidim olmayacak. Bekliyoruz bakalım.
üstelik marcao için tok satıcıyı oynamak çok basit bir olay çünkü değerli ve kaliteli bir topçu.Bu durum malesef tok satıcı olamamaktan geçiyor.Gelen parayı akıllı kullansak neyse o da hak getire.
Transfere dair yorum yapmış ona dedimNeyi iddia ediyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ispanyol alper potuk ya @Sami Karakoçrezil topcu yav real gibi takimda o istatistikler nedir
Oyuncuda önemli ama esas benim bu paraya ihtiyacım yok bunsuzda transferlerimi yaparım intibanı yaratmak.üstelik marcao için tok satıcıyı oynamak çok basit bir olay çünkü değerli ve kaliteli bir topçu.
İsim vermemiş yakın tarihte olacaklara dair genel bir söylem de bulunmuş
Kemal abi bilmeden konuşmaz eskiden dmden konuşurduk simdi s**lemiyor
bunu sezon boyu merak ettim...Cica ile kornere geliyordu sonra kontrada adam diyagonal sprint atıp %15 enerjisini bitiyorduvan kralholt sag taraftaki kornerleri kullanmak icin mesafe katetmesin
En çok korner golü ön direk ortalarından gelir boş yapma.kornerleri ön direge göndermeyen orta yapabilen bi orta saha almak gerekiyor
van kralholt sag taraftaki kornerleri kullanmak icin mesafe katetmesin
özellikle rezerv lig önemli
Berghuis ikna edilebilseydi keşke, takımın hücumdaki o kreatif oyuncu eksikliğini tek başına kapatabilirdiGeçen sene kurulan kadro yanlış değildi, eksikti.
Bir tane iyi 6 numara bir de playmaker kanat alsak bambaşka işler olabilirdi. Sahada düşen genç bir gruba liderlik edecek kimse yoktu bir de tabii en büyük zararı Cicaldau ve forvetler verdi.
Bu sene bundan ders alıp 2-3 lider ruhlu ve oturmuş oyuncu yanına yine potansiyelli oyuncuları koymak gerekiyor.
Muslera kalacaksa 2 tane iyi orta sahaya bu rol verilebilir, en kritik nokta ise saha içi liderine ihtiyacımız var.