- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
casperdau'yu kaça dehlersek makuldur sence.
5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
casperdau'yu kaça dehlersek makuldur sence.
O takimi bu sezon hic izlemedim renktasdeniz undav'ın takım arkadası var dante diye. 10 gol 13 asist yapmis bu sezon. tanir misin?
nargileciden foto düşer miAbdulkerime çocukluk fotolarından video gelebilir
Nargileci sağlam kolpaladınargileciden foto düşer mi
19:05 yaparsin da 19:03 e gerek yok. Ezikler bile19:05 vs gerek yok bu işlere ezik geldiler ezik ölecekler gitsinler parkta oynasınlar.. cvp verip adam yerine koymayalım.

Nargileci sağlam kolpaladı
Daha söylemedim knk virazdan sipariş vercemne yedin foto ceksene
![]()
Jean-Luc Dompé - Oyuncu profili 25/26
Jean-Luc Dompé, 30, Fransa ➤ Hamburger SV, 2022'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 12 Ağu 1995, Arpajon, Fransawww.transfermarkt.com.tr
![]()
Akram Afif - Oyuncu profili 25/26
Akram Afif, 29, Katar ➤ Al-Sadd SC, 2020'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 18 Kas 1996, Doha, Katarwww.transfermarkt.com.tr
iskender yaramış hocam, hızına yetişilmiyor![]()
Jesper Karlsson - Oyuncu profili 25/26
Jesper Karlsson, 27, İsveç ➤ FC Utrecht, 2025'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 4.00 mil. € ➤ * 25 Tem 1998, Falkenberg, İsveçwww.transfermarkt.com.tr
Daha söylemedim knk virazdan sipariş vercem
Santrafor ismi hiç geçmiyor. Bence Mohammed her maç 11 oynasa 20 gol atar. En kötü Umut Bozok, Mohammed, Vedat Muriç yapsak, haftada 1 maç oynayıp şampiyon oluruz - bu ortasaha için ismi geçenlerden ikisi gelse -. Trabzon en ciddi rakibimiz olur, Fener’de Jesus ingilizce bilmeden nasıl yapacak göreceğiz, kapalı kutu. Santrafor, bir de etkili 10 numara özelliği olan iş yapacak kalite bir oyuncu almamız şart.