Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.370
- 25.703
- 2.598
Abdülkerim niye açıklanmadi 19 05 mi yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem Okan la birlikte çok daha verimli olacaktır bence. Biraz kendinden örnek verse değerini çok daha fazlalaştırırKerem'in itin gtüne sokulduğunu görüyorum, kalırsa yine kapakları takacaktır
Abdülkerim niye açıklanmadi 19 05 mi yoksa
Sol el sağ ayak mı?Ndiaye solakmış..
bu adamı niye kimse almıyor? 2 senede 5.5 milyon kiralama ucreti odenmis ama ne tottenham ne psv opsiyonunu kullanmamıs.sadece hissiyat bu adamı istiyor olabiliriz.
#9 Carlos Vinícius portekizde. akşama buradan görüp yazarlar
![]()
Carlos Vinícius - Oyuncu profili 2026
Carlos Vinícius, 31, Brezilya ➤ Grêmio FBPA, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 25 Mar 1995, Bom Jesus das Selvas, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
Onye'yi Anderletch zamanı Ntv'de izliyordum. Fazlasıyla heyecan veren bir herifti. Everton transferi şaşırtmadı lakin tutunamamıştı. Bize gelince de bayağı sevinmiştim. Bizde de iyi işler yaptı. Lakin repertuarını genişletmeyi başaramadı.Onyekuru'yu bize gelmeden duyan kimse yoktur bence.
Chedjou ünlüydü ama Ibrahimovic mevzusundan

AynenSol el sağ ayak mı?
Herif durmadan gelişiyor zaten en sevdiğim yönü bu.Kerem Okan la birlikte çok daha verimli olacaktır bence. Biraz kendinden örnek verse değerini çok daha fazlalaştırır
Onye'yi Anderletch zamanı Ntv'de izliyordum. Fazlasıyla heyecan veren bir herifti. Everton transferi şaşırtmadı lakin tutunamamıştı. Bize gelince de bayağı sevinmiştim. Bizde de iyi işler yaptı. Lakin repertuarını genişletmeyi başaramadı.
çalışma izni çıkmamıştı galibaOnye'yi Anderletch zamanı Ntv'de izliyordum. Fazlasıyla heyecan veren bir herifti. Everton transferi şaşırtmadı lakin tutunamamıştı. Bize gelince de bayağı sevinmiştim. Bizde de iyi işler yaptı. Lakin repertuarını genişletmeyi başaramadı.
Ben o zamanlar Onyekuru’yu transfer onerileri konusuna yazmistim. Gelisimini de takip ediyordum. Hatta o donem Gent’te oynayan Moses Simon ve Samuel Kalu vardi. Mechelen’de oynayan Hassane Bande vardi. Yine bizim ilgilendigimiz Edmilson vardi. Belcika liginden iyi kanat oyunculari cikiyor.Onyekuru'yu bize gelmeden duyan kimse yoktur bence.
aylar boyunca bu tiviti atmayı hayal edip GS tarafından bu hayali yerlebir olan Abdülkerim Durmaz..

o zaman 19:05 de aciklarlar kesintjk almış oral
Eupen zamanından hatırlıyorum ben. Maçları gollü geçiyor diye üst basıp izliyordum. Yağ gibi akıyordu 16/17 sezonunda. Ocansey vardı bir de baktım pek bir şey yapamamış sonra.Onyekuru'yu bize gelmeden duyan kimse yoktur bence.