Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece hissiyat bu adamı istiyor olabiliriz.

#9 Carlos Vinícius portekizde. akşama buradan görüp yazarlar

bu adamı niye kimse almıyor? 2 senede 5.5 milyon kiralama ucreti odenmis ama ne tottenham ne psv opsiyonunu kullanmamıs.

Onyekuru'yu bize gelmeden duyan kimse yoktur bence.

Chedjou ünlüydü ama Ibrahimovic mevzusundan
Onye'yi Anderletch zamanı Ntv'de izliyordum. Fazlasıyla heyecan veren bir herifti. Everton transferi şaşırtmadı lakin tutunamamıştı. Bize gelince de bayağı sevinmiştim. Bizde de iyi işler yaptı. Lakin repertuarını genişletmeyi başaramadı.

Dursun yönetimdeyken haftasonu hiç transfer yapıldığını hatırlamıyorum ama, yine de bi umut işte.

Onye'yi Anderletch zamanı Ntv'de izliyordum. Fazlasıyla heyecan veren bir herifti. Everton transferi şaşırtmadı lakin tutunamamıştı. Bize gelince de bayağı sevinmiştim. Bizde de iyi işler yaptı. Lakin repertuarını genişletmeyi başaramadı.

Top oynadığı yokki

Futbolcu olsam önceliğim düzenli oynamak olurdu, o disiplinden kopup tekrar yakalamak zor.

Sevdik falan da Monaco'dayken PSG formasıyla idman yapması falan saçma işlerdi.

çalışma izni çıkmamıştı galiba

Ben o zamanlar Onyekuru’yu transfer onerileri konusuna yazmistim. Gelisimini de takip ediyordum. Hatta o donem Gent’te oynayan Moses Simon ve Samuel Kalu vardi. Mechelen’de oynayan Hassane Bande vardi. Yine bizim ilgilendigimiz Edmilson vardi. Belcika liginden iyi kanat oyunculari cikiyor.

Eupen zamanından hatırlıyorum ben. Maçları gollü geçiyor diye üst basıp izliyordum. Yağ gibi akıyordu 16/17 sezonunda. Ocansey vardı bir de baktım pek bir şey yapamamış sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt