- 1 Mayıs 2018
- 57.911
- 48.690
- 3.873
evet, mert muldurun menajeri de gstransferhber admine ozel bir telefon acmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müldürün videosunu atmış Türk bayrağı ve göz emojisi ileNe atmış?
bişey bildigi yok taraftar gibi takılıyorMetecan hasta Galatasaraylı fanatik adam o attıysa iş bitmiştir
Haber yalanya oyuncuya fikrini sormadan bu kadar uğraşmazlar zaten.Güzel bi cukkaya sırtında taşırsın boş yapma.
ıskadama bizde hala değil mi ne güzel unutmuştum. inşallah bir an önce satarlar yoksa o herif yine ilk maçta bizden 2-3 topçuyu gazi yaparMarcao’yu 15 milyona Sevilla’ya satiyoruz ve yerine Abdulkerim’i oynatiyoruz
Transfer doneminin son gunlerinde saga sola saldiran PL kuluplerinden birine Nelsson’u 15m+ satiyoruz ve Luyindama’yi takimda tutuyoruz
Luyindama-Abdulkerim ikilisini izlemek icin hazir misiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
rica ederim sevgili okan renkdasim.
bu arada oyuncuyu *groningen den almis idi almanlar 2020 nin sonbahar'in da...yanilmiyorsam 1 m civari.
kontrat suresi sonu; 2023 ... ya uzatirlar - ya bu yaz elden cikarirlar para kazanmak dolayli.
o bolgeye yeni alman *gotze alindi,,mevcut japon *kamada da oldugundan - tahminim, *hrustic'in seneye bosa gitmemesi icin bu yaz para karsiligi gondermeleri.
*australya ozelinde ise *kewell sonrasi - nacizane gordugun en yetenekli futbolcu diye - bir soru olsaydi ;
*tom rogic. yas 29 ...
ilginc bir sekilde son sampiyon *celtics den ayrilip bosa cikti - 2012 den beri bu kulupte idi. < -> yeni macera aramasi bir anlamda. bonservisi elinde yanilmiyorsam. dunya kupasi dolayisiyla mutlaka transfer olacaktir vakit kaybetmeden.
@Keramettin TANRIVERDİ
asagidaki *mesaji az once bizim *sozlukte gordum
*morita konusuna dair - twitt yazar_mesaji bugun girmis yanilmiyorsam , kendisi kimdir bir fikrim yok elbette, sozlukte morita basliginda denk geldigimden paylasayim dedim ;
'''''''Galatasaray, Japonya milli takımı oyuncusu Hidemasa Morita'yı almak için müzakere ediyor diye haberi okudum. Hemşerim buraya transfer olacaksa Türkiye'de ilk defa maç izleme vaktim de gelir.''''
Adayımsı bir profil bile yok sağ bek mevki için.Bu eleman Belçikalı Möunyer gibi hem fizikli hem tempolu hem de çalımla adam geçebilen Türk pasaportlu genç bir profil.Alirsak zarar etmeyiz.bi tane yerli sag bek alırsak mert mulduru yedege atarız milli takımda
o zaman gsyi tercih etmemek ne demekmiş anlar