GSCimbom
Alper Altun

Transfer Nöbeti #3 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 460

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
496,6K
Sayfa
460/494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao’yu 15 milyona Sevilla’ya satiyoruz ve yerine Abdulkerim’i oynatiyoruz

Transfer doneminin son gunlerinde saga sola saldiran PL kuluplerinden birine Nelsson’u 15m+ satiyoruz ve Luyindama’yi takimda tutuyoruz

Luyindama-Abdulkerim ikilisini izlemek icin hazir misiniz

Marcao’yu 15 milyona Sevilla’ya satiyoruz ve yerine Abdulkerim’i oynatiyoruz

Transfer doneminin son gunlerinde saga sola saldiran PL kuluplerinden birine Nelsson’u 15m+ satiyoruz ve Luyindama’yi takimda tutuyoruz

Luyindama-Abdulkerim ikilisini izlemek icin hazir misiniz
ıskadama bizde hala değil mi ne güzel unutmuştum. inşallah bir an önce satarlar yoksa o herif yine ilk maçta bizden 2-3 topçuyu gazi yapar

rica ederim sevgili okan renkdasim.

bu arada oyuncuyu *groningen den almis idi almanlar 2020 nin sonbahar'in da...yanilmiyorsam 1 m civari.
kontrat suresi sonu; 2023 ... ya uzatirlar - ya bu yaz elden cikarirlar para kazanmak dolayli.
o bolgeye yeni alman *gotze alindi,,mevcut japon *kamada da oldugundan - tahminim, *hrustic'in seneye bosa gitmemesi icin bu yaz para karsiligi gondermeleri.

*australya ozelinde ise *kewell sonrasi - nacizane gordugun en yetenekli futbolcu diye - bir soru olsaydi ;
*tom rogic. yas 29 ...
ilginc bir sekilde son sampiyon *celtics den ayrilip bosa cikti - 2012 den beri bu kulupte idi. < -> yeni macera aramasi bir anlamda. bonservisi elinde yanilmiyorsam. dunya kupasi dolayisiyla mutlaka transfer olacaktir vakit kaybetmeden.

@Keramettin TANRIVERDİ

asagidaki *mesaji az once bizim *sozlukte gordum
*morita konusuna dair - twitt yazar_mesaji bugun girmis yanilmiyorsam , kendisi kimdir bir fikrim yok elbette, sozlukte morita basliginda denk geldigimden paylasayim dedim ;

'''''''Galatasaray, Japonya milli takımı oyuncusu Hidemasa Morita'yı almak için müzakere ediyor diye haberi okudum. Hemşerim buraya transfer olacaksa Türkiye'de ilk defa maç izleme vaktim de gelir.''''

O iş yaş üstat

Angelo Fulgini'ye ne diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt