Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.248
- 22.912
- 1.433
Delaney + 12m ya da Papu Gomez + 12m'ye fitim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam
Her zırlayanı gönderemeyiz ahbert çıksın topunu oynasın 2 sene kontratı vartopcu diretirse ne yapılmalı rtaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Olmuyor bizde, ozaman kiraya verilmeli emre akbaba gibi.O çocuk istikrarlı oynasa en iyi 5 hücumcu yerliden birisi ligde
Çöpe atacak bir durumu yok.
Takim arkadasini Sahada döven Adama avrupadan bir takim 12 veriyorsa Hemen satarim. Bence daha fazla vermezler
sabote edecek nitelikte bi topcuHer zırlayanı gönderemeyiz ahbert çıksın topunu oynasın 2 sene kontratı var
@Sami Karakoç delaneyi istermisinDelaney + 12m olur bak
KESTakim arkadasini Sahada döven Adama avrupadan bir takim 12 veriyorsa Hemen satarim. Bence daha fazla vermezler
Ben tamam yazıp geçiyorum hocamO çocuk istikrarlı oynasa en iyi 5 hücumcu yerliden birisi ligde
Çöpe atacak bir durumu yok.
İlk sezonu 7liktiOlmuyor bizde, ozaman kiraya verilmeli emre akbaba gibi.
Aynen ama biz pazarlıkta elimizi belli ettik sanıtım, tok satıcı olmalıydık, adamlar nasılsa alırız vermek zorundalar havasındalarTakimin son 10 yildaki en iyi stoperini 12 milyon euro’ya satiyorsak neden Maicon’a 8m, Luyindama’ya 8m, Nelsson’a 7m veriyoruz? 30 gol atarak hem gol krali olan hem de sampiyon olan adami bile 1 milyon euro’ya Belcika ligine kiralik yolladik. Oyuncu satmayi ogrenemedik gitti.
Sevilla icin uygun olan sartlari kabul ediyoruz. Halbuki 2 yil daha sozlesmesi oldugu icin masada guclu olan taraf biziz. Erden Timur basin toplantisinda 20 milyon euro falan zor demisti evet Turkiye liginin kalitesizligi yuzunden zor ama 15 milyon euro civari kesinlikle zor degil. Sevilla Marcao’yla anlasir zaten. Burada yillik 3.3m euro alan Fernando ile anlastilar 1.3m euro kazanan Marcao’yla mi sorun yasayacaklar. Sevilla Diego Carlos’u 30 milyona satti, Kounde’yi de 50-60 milyona satacaklar, bir tek Rekik kaliyor stoper olarak. Sevilla listenin basindaki her oyuncuyu alir. 12 milyon euro veren 15 milyon euro’yu da verir.