Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camposun adama Sensibile 16 ya cakardi adami. Para harcamak kolay @Cenk Ergün. Oyuncuyu adam gibi fiyata satmak zormus herhalde.

Dursunun delaneyi yillar sonra almasi komik olmaz mi
825CAA2D-A52B-49C5-8B14-213024486400.webp

Ben ikna oldum delaneye, bize uygun

marcao yu 12 milyona satıyorsak hiç boşuna genç oyuncu alıp geliştirip satma hayallerine girmemek lazım o zaman. en kralı 12 milyona gidiyor
Durum şöyle.

Şu an satmak zorunda olduğumuzun farkındalar seneye 10 kağıda bile ok dyeceğiz çünkü

Daha hazirandayız aceleye gerek yok bence. Net çizgi koymak lazım.

Geçen seneki Kerem mevzusu 5 kağıda kadar kaybettirdi o ama bariz, kontrolsüz anları olduğunun farkındalar.

O yüzden hep dedim Nelsson daha fazla eder.

Olmuyor bizde, ozaman kiraya verilmeli emre akbaba gibi.
Boşlamayın şu adamları. 9 milyon TL alıyor, bugün stopere 17 falan veriyoruz. Bir de Anadolu maaşının bir bölümünü bize kitlemeye çalışıyor. 2,5-3 milyon € getirirse gider. Aksi halde kulübede otursunlar.

topcu satma isini camposa bırakacaktık abi

marcao yu 12 milyona satıyorsak hiç boşuna genç oyuncu alıp geliştirip satma hayallerine girmemek lazım o zaman. en kralı 12 milyona gidiyor
Katıldığım bir husus biz adamı alacağız geliştireceğiz kelin teki gelip kazıklayacak 10 milyon verip alacak sonra 35-40 a satacak belki daha fazla öylemi ulan adamı zaten 4 e aldık maaşını vesairede hesaba katarsak karımız nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt