Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed ile neden yollar ayrılsinki Bana göre Okan Buruk Muhammeddeki cevheri ortaya çıkaracak Galatasaray in en iyisi olacak buna inanıyorum

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mohammed'in cevheriyle uğraşmak büyük risk olur bence Levent bey. Bize daha iyi bir isim lazım en ileri uca.

Çağdaş tezgel kim? Sevilladan delaney+para istemişiz

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar: "Galatasaray'ı, Abdulkerim kesmez. Üzerine Denayer’i de alacak Galatasaray.

+1, Denayer'i de alacağız bence

Carvalho umarım doğru değildir bir video dolaşıyordu ne haldeydi öyle aman tanrım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bizim kulüp nedense gitmek isteyen oyuncuya hemen kapıyı açıyor fernando'da da aynısı oldu. hary kane kendini yırttı city e gidecem diye maçlara bile çıkmadı tottenham tınlamadı herifi, 1 ay sonra devam etti aynı şekilde oynamaya. benfica gedsonda aynı şeyi yaptı. avrupa kulüpleri gitmek isteyen adamı istediği bonservis teklifi gelene kadar salmıyor genelde
City ve Real de bizim gibi. Kulup kulturuyle ilgili biraz.

Fakiriz ama gonlumuz zengin aga :cigara::cigara::cigara:

2-3m az kazanalim ama bizden ayrilan bizi unutmasin.

Baska hangi Turk kulubunden ayrilan yabanci oyuncular deliler gibi taraftarlik yapmaya devam ediyor?

Yerli gidecek oyuncuyu merak ettim şimdi? Bizde yerli kim ola ki teklif gelebilecek? Kerem mi? Ama onun da pazarlığı uzun sürer.
ulen tombaladan Yunus çıkarda Solbakken mı alınır yerine ... ya da Kerem ... başka kim olacak ?

içeridense Emre Kılınç falan aklıma geliyor birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt