Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao'nun karşılığı mert müldür+bardakçı şeklinde mi düşünüldü? orta saha?

eufa 17 mılyon euromuzu versin

17 ye marcaoyu satalım + mohamedi 8 mılyona kıtleyelım

7 mılyon mert muldur

3 mıo abdulkerım

5 mıo vargas

1 mıo fernando

26 mılyon euro para kalıyor bunada ortasaha alırız iste

Bence marcao bitmiş kimse bir bok bilmiyor sallıyor. Para belli ki 8’oraya 5 oraya saldırıya geçmişiz. Camiamıza hayırlı olsun.

dd6378d30f8d76afe50f6fbc06b69a5f69672636.jpg

VS
cenk-ergun-belhanda-hakkinda-konustu-1535980685574.jpg

Bu arada bir oyuncumuzu satmadan önce yerine gelecek adamı getirmemizi takdir etmemiz gerek. Böyle devam…

Aga gitsinler Senesi'yi ya da Badiashile'yi alsinlar o zaman. Aguerd daha yeni dunya paraya gitti. Bu yaslarda solak stoper ucuz var mi ki sanki. Zagadou, Sarr falan kovalasinlar o zaman.

Bi tane sürekli whatsapp SS paylaşan çocuk vardı. Prosemmes mi neydi nicki. Gedson gelecek deyip durdu şimdi ortada görmiyorum. Gedson Bjk'ye gidince infilak etti herhalde.

HY: “Galatasaray’da korkunç bir bilgi kirliliği var. Bu isimler doğru değil demiyorum bazıları doğru, ama bu isimlerin çoğuyla temas dahi kurulmadı. Yönetim asıl hedefleri gizli tutuyor.”

Birşey sorucam, Kazımcan transferi neden Eyüpspor ile yapıldı?
Konuyu kaçırdım da bilen bir arkadaş anlatabilir mi?

Mert'e 5 verdiler

Pay da olabilir

Üstüne gelişti

Bizde olsa 15 derdik ama o iş öyle olmuyor işte.
Müldür için aynı yorumu yaptım hep

8-10 M bandı bize anormal geliyor (ki şu güne bakınca öyle)

Geçen seneki trasnfere bakınca değil misal (hatalı trasnferler apaçık)

ama Reel görüşüm.. Avrupa'da iyi performans koyabilecek bir sağ bek ne kadar ucuz olabilir ki diyorum ..7-8 den aşağı zor (bence) . öyle bakıncada şaşırmıyorum fiyata.

Boey ve Omar'dan bi 3-5m euro kazanabilsek keşke o zaman rahat verilirdi o para ama zor tabi.
Biri yedek olarak kalacak bence ve muhtemelen Omar olacak o isim cunku hic kimse para vermez kendisi de indirime falan gitmez. Boey icin 3-4m almak hayal olmaz aslinda ama bilemedim. Marcao 12m tum fiyat algilarimi alt ust etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt