Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
müldür fena topçu, beğeniyorum şahsenBtw sınır kalksa bile Mert doğru profilde bir oyuncu, hala genç ve gelişime açık, doğru yönlendirmelerle çift hanelere satılabilecek bir oyuncu.
Sami'nin dediği de doğru Boey'den 3 gelse Mert'e 8 vermek çok koymaz.
Mert gurbo olduğu için € ile sözleşme alır.Bardakcida bjk fb ucurdu maasi. Mert 900k 1m civari alir bizde
Bi tane sürekli whatsapp SS paylaşan çocuk vardı. Prosemmes mi neydi nicki. Gedson gelecek deyip durdu şimdi ortada görmiyorum. Gedson Bjk'ye gidince infilak etti herhalde.
Mert müldür maaş pazarlığında;bizden en az 1,5 alır bu it
Müldür için aynı yorumu yaptım hepMert'e 5 verdiler
Pay da olabilir
Üstüne gelişti
Bizde olsa 15 derdik ama o iş öyle olmuyor işte.
Biri yedek olarak kalacak bence ve muhtemelen Omar olacak o isim cunku hic kimse para vermez kendisi de indirime falan gitmez. Boey icin 3-4m almak hayal olmaz aslinda ama bilemedim. Marcao 12m tum fiyat algilarimi alt ust etti.Boey ve Omar'dan bi 3-5m euro kazanabilsek keşke o zaman rahat verilirdi o para ama zor tabi.
bi halt bildiğin yok haluk. gerçek bilgi ali naci ve nevzattaHY: “Galatasaray’da korkunç bir bilgi kirliliği var. Bu isimler doğru değil demiyorum bazıları doğru, ama bu isimlerin çoğuyla temas dahi kurulmadı. Yönetim asıl hedefleri gizli tutuyor.”
gelir mi reisBtw sınır kalksa bile Mert doğru profilde bir oyuncu, hala genç ve gelişime açık, doğru yönlendirmelerle çift hanelere satılabilecek bir oyuncu.
Sami'nin dediği de doğru Boey'den 3 gelse Mert'e 8 vermek çok koymaz.