- 3 Temmuz 2012
- 135.087
- 81.693
- 5.198
Hadi be...... keyfim kacti
shop sandım yav
allah rahmet eylesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya liginde iş yapar gibi ya Berkan. Hayatsız gibi koşuyor futbolunu geliştirmek için de önünde vakti var, yaşı 24, milli takımda da yer buluyor. O civarlara teklif alabilir açıkçasıCok dedin sosyal medyaya bi baksalar 4-5m veriyoz kabul mu derler. Bu devirde artik boyle sanki
evet başlarda dasaklı bir karakterdi ama polatın himayesine hemen girdituncay kantarcı olarak tanımıştık. üzüldüm
burayı okuyup nabza göre şerbet veriyorlar, adı basında hiç çıkmamış bı oyuncuyu tartışıyoruz keşke alabilsek falan , akşam üstü hemen sıkmaya başlıyorlar o oyuncuyla ilgileniyoruz diyeŞu hy ve gd yi paylaşmayın lütfen
Yaw bunlar daha geçen flaş gelişmeler var dedi transferde yayında transferden bahsetmeyip kapadılar(isim yoktu çünkü)sonra telafi yayını yapıp 1-2 isim salladılar alel acele
Raskin maskin nerde kardeşim grçen senede romdhane diyodu kaan imzalamıştı güya
Daha yeni sağbekin kim olacağını açıklıyoruz diyip onur bulut dediler fos çıktı
Bugünde yer yerinden oynayacak dediler kerizleri yayına çektiler verdikleri isim dün söyledikleri carvalho ve solbakken
Bütün gün sosyal medyadki isimleri okuyup akşamda tekrar bize satıyolar
Deplasmanda max 6 galibiyet alacak kadro------------------okan---------------
mert-----kaan-----abdül-------kazım
yunus----emre k----berkan----kerem
------------halil-----bozok-----------
------------------okan---------------
mert-----kaan-----abdül-------kazım
yunus----emre k----berkan----kerem
------------halil-----bozok-----------
7m imkansiz ya sanki. Ama bence de teklif alir hayal degil. Hatta bence satmamaliyiz bi de bu sene gorelim derim ben. Sinirda faydali oyuncu ayrica hasta GSli.İtalya liginde iş yapar gibi ya Berkan. Hayatsız gibi koşuyor futbolunu geliştirmek için de önünde vakti var, yaşı 24, milli takımda da yer buluyor. O civarlara teklif alabilir açıkçası
Galatasaray'ın tokatladığı masa yazdımGoogle g*tlü masa mi yazdin Bu ne ya
Kaan sağbekte oynuyor mert iptal olur o zaman.kaan ve merti alırsak
denayere gerek yok
ve muthis olur