- 11 Aralık 2009
- 18.412
- 11.190
- 1.998
Her biri çok doğru hamleler olur. Biraz taraftarın gönlüne göre uydurulmuş gibi geldi bana...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bro bu gözler bu sene Berkan Taylan cicaldau izledi gözlerimin kanaması hala geçmedi bir kanal da özetlere bizim denk gelince kanal değiştiriyorum gerçek bir yetenek gerekiyor bize 10# boşken verilmesi gereken oyuncu tarzı Scarpadir ayrıca Palmeirasi sadece brezilya ligine göre degerlendirme libertadores kupasında azman savunmaların olduğu Arjantin ve Uruguay takımlarıyla oynuyorlar bilmiyor olabilirsin ama Arjantin takımları özellikle tam kasaptir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kanka mevzu reklam ve nüfuz malesef bizde o yok.Kim Min'e Everton 23 milyon verecek diyorlar. Bu doğruysa Marcao'yu 25'ten aşağı bırakan haindir. Brezilya pasaportu Güney Kore pasaportunu her türlü döver.
——-Fernando-Torreira
Yunus——-Scarpa—-Kerem
———--—Sörloth—-
oyşş
Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan da, Barcelona'yı gayet iyi savunan da biziz. Kolay grupta 3. olarak zor bela Konferans Ligi'ne gidip orada Prag'a elenen ise Fenerbahçe. Reklam ve nüfuz Fenerbahçe'de mi daha çok yoksa Galatasaray'da mı? İş cidden sadece zengin başkan mı yani? Zengin başkanın olunca senin oyuncuna 23, rakibin oyuncusuna 13 mü geliyor? Daha 4 yıl önce Badou'yu 17'ye satan da Dursun Özbek yönetimi ve Cenk Ergün değil miydi? Şimdi ne oldu da Badou'yu 17'ye satarken Marcao'yu 25'e satamıyoruz? Üstelik Kim Min 23'e gidiyorken. Tek fark o sezon ortasıydı bu ise sezon açılışı. Ama Badou kimse tarafından bilinmiyordu fakat Marcao Avrupa Ligi'nde piyasa yaptı. Eğer futbolcuları pazarlayamayacaksak bırakalım bu işi. Hem madem Ali Koç nüfuzunu kullanabiliyordu da ne diye sponsoru olduğu Barcelona'ya oyuncu pazarlayamadı?Kanka mevzu reklam ve nüfuz malesef bizde o yok.
açın abdulkerim bardakcıyı izleyın siz yavBana mi kizdin bilmiyorumda,zengin başkan değil çevre veya ilişkiler aracilar bunlar çok önemli.Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan da, Barcelona'yı gayet iyi savunan da biziz. Kolay grupta 3. olarak zor bela Konferans Ligi'ne gidip orada Prag'a elenen ise Fenerbahçe. Reklam ve nüfuz Fenerbahçe'de mi daha çok yoksa Galatasaray'da mı? İş cidden sadece zengin başkan mı yani? Zengin başkanın olunca senin oyuncuna 23, rakibin oyuncusuna 13 mü geliyor? Daha 4 yıl önce Badou'yu 17'ye satan da Dursun Özbek yönetimi ve Cenk Ergün değil miydi? Şimdi ne oldu da Badou'yu 17'ye satarken Marcao'yu 25'e satamıyoruz? Üstelik Kim Min 23'e gidiyorken. Tek fark o sezon ortasıydı bu ise sezon açılışı. Ama Badou kimse tarafından bilinmiyordu fakat Marcao Avrupa Ligi'nde piyasa yaptı. Eğer futbolcuları pazarlayamayacaksak bırakalım bu işi. Hem madem Ali Koç nüfuzunu kullanabiliyordu da ne diye sponsoru olduğu Barcelona'ya oyuncu pazarlayamadı?
Allah çarpsın çok sinirlendim gece gece.
Katılıyorum, sevdiğim için yazdımYunus ve keremin ilk 11 oldugu takim SAMPIYON OLAMAAAAAZ
Yahu yok sana neden kızayım? Adamların stoperine bizimkinden 10 milyon euro daha fazla teklif gelmesine kızdım.Bana mi kizdin bilmiyorumda,zengin başkan değil çevre veya ilişkiler aracilar bunlar çok önemli.