Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bro bu gözler bu sene Berkan Taylan cicaldau izledi gözlerimin kanaması hala geçmedi bir kanal da özetlere bizim denk gelince kanal değiştiriyorum gerçek bir yetenek gerekiyor bize 10# boşken verilmesi gereken oyuncu tarzı Scarpadir ayrıca Palmeirasi sadece brezilya ligine göre degerlendirme libertadores kupasında azman savunmaların olduğu Arjantin ve Uruguay takımlarıyla oynuyorlar bilmiyor olabilirsin ama Arjantin takımları özellikle tam kasaptir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reis karsi arguman olarak btc ortasahasini sundugunda otomatik hakli oluyorsun

Bu haksiz rekabete girer :)

Kanka mevzu reklam ve nüfuz malesef bizde o yok.
Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan da, Barcelona'yı gayet iyi savunan da biziz. Kolay grupta 3. olarak zor bela Konferans Ligi'ne gidip orada Prag'a elenen ise Fenerbahçe. Reklam ve nüfuz Fenerbahçe'de mi daha çok yoksa Galatasaray'da mı? İş cidden sadece zengin başkan mı yani? Zengin başkanın olunca senin oyuncuna 23, rakibin oyuncusuna 13 mü geliyor? Daha 4 yıl önce Badou'yu 17'ye satan da Dursun Özbek yönetimi ve Cenk Ergün değil miydi? Şimdi ne oldu da Badou'yu 17'ye satarken Marcao'yu 25'e satamıyoruz? Üstelik Kim Min 23'e gidiyorken. Tek fark o sezon ortasıydı bu ise sezon açılışı. Ama Badou kimse tarafından bilinmiyordu fakat Marcao Avrupa Ligi'nde piyasa yaptı. Eğer futbolcuları pazarlayamayacaksak bırakalım bu işi. Hem madem Ali Koç nüfuzunu kullanabiliyordu da ne diye sponsoru olduğu Barcelona'ya oyuncu pazarlayamadı?

Allah çarpsın çok sinirlendim gece gece.

Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkan da, Barcelona'yı gayet iyi savunan da biziz. Kolay grupta 3. olarak zor bela Konferans Ligi'ne gidip orada Prag'a elenen ise Fenerbahçe. Reklam ve nüfuz Fenerbahçe'de mi daha çok yoksa Galatasaray'da mı? İş cidden sadece zengin başkan mı yani? Zengin başkanın olunca senin oyuncuna 23, rakibin oyuncusuna 13 mü geliyor? Daha 4 yıl önce Badou'yu 17'ye satan da Dursun Özbek yönetimi ve Cenk Ergün değil miydi? Şimdi ne oldu da Badou'yu 17'ye satarken Marcao'yu 25'e satamıyoruz? Üstelik Kim Min 23'e gidiyorken. Tek fark o sezon ortasıydı bu ise sezon açılışı. Ama Badou kimse tarafından bilinmiyordu fakat Marcao Avrupa Ligi'nde piyasa yaptı. Eğer futbolcuları pazarlayamayacaksak bırakalım bu işi. Hem madem Ali Koç nüfuzunu kullanabiliyordu da ne diye sponsoru olduğu Barcelona'ya oyuncu pazarlayamadı?

Allah çarpsın çok sinirlendim gece gece.
Bana mi kizdin bilmiyorumda,zengin başkan değil çevre veya ilişkiler aracilar bunlar çok önemli.

Orta saha tamamen yabancı olacak ise yunus ve kerem kanatları 11 olmak zorunda +1 sağ bek yada stoperde yerli sınırı unuttunuz galiba nasıl olmayacaklar.

Bizim takıma ne kadar format atabilirsek okadar iyi. Forvetleri toplasan 1 adam etmediler sezon boyunca. Sağ bekleri toplasan 1 adam etmediler sezon boyunca. Orta sahayı artık dillendirme gereği duymuyorum. Elmas, Campos isimli komisyoncudan dolayı gidip bulgur pilavı isimli herifi kiraladı üste para verdi. Antalya beleş bir orta saha aldı, şimdi ondan para kazanacaklar.

İtson ve Rosier'in bonservislerini ödemesi gereken Beşiktaş'ın sıcak parası olduğunu sanmıyorum. Beleş ve kiralık adam arıyorlar.

Bana mi kizdin bilmiyorumda,zengin başkan değil çevre veya ilişkiler aracilar bunlar çok önemli.
Yahu yok sana neden kızayım? Adamların stoperine bizimkinden 10 milyon euro daha fazla teklif gelmesine kızdım.

Türkiye'nin en büyük camiası, kulübü ve futbol takımı olarak o bahsettiğin çevre veya aracılar bizde yoksa ve yıllardır Avrupa'ya gidemeyen, şikeden CAS'tan hüküm giymiş Fenerbahçe'de varsa kapatalım gidelim kulübü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt