Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.651
- 6.582
- 608
sistemin her iki varyasyonunda da oynayabilse de - 4lu ve 3lu,..sadece milli takımda izledim euroda orda da sol bekti nasıl biri bilmiom.
kanimca hocalar icin 4lude eli cok rahatlatan oyuncu.
fakat diger yandan, oyun karakteristigi tipolojisi ben 3lude ruzgar olur eserim minvalinde...
kendisini tipoloji olarak - daha once bu konuyu konusurken belirttigim meshur moulu *porto da oynayan dinamo kanat beke benzetiyorum her yonden. sassuolo da kendisini cok ama cok yakindan takip etmeyi ozellikle istedigim~artisi eksisi ,su soyle olsa , bu boyle olsa, notlar tutarak, kafada oyun kurarak kendimce ; kendisinin italya ligi gibi taktiksel denklemin 1 numarali kalesinde nasil konumlandiracagini ~ *oynarken_gelisimi ozelinde *taktiksel teknik yuklemelerin istikrarli sekilde kendisini nereye goturecegini veya tam tersini ozellikle merak etmistim.
begendigim bir oyuncudur ozetle. oyun tipolojisi ve de fundamental yeterliliginden dolayi gormek istedigim milli oyuncu.
ps; izledigim maclarda *toljan la donusumlu oynadilar bu bolgede.
bu sezon ligde 32 kupa da 2 mac oynadi muldur son takip ettigimde.
kaan kanimca artik bir tik ust kalibre takimda kendisini gostermeli. bizim takimda hamit gibi joker bile olur,yeri geldiginde...