- 30 Aralık 2020
- 8.155
- 5.028
- 633
marcao 16 nelsson 15 kerem 12 desek mümkünböyle bir para na mümkün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao 16 nelsson 15 kerem 12 desek mümkünböyle bir para na mümkün
THY Özel hizmet kontuarı yada İGA Fast Track'ten alabilirsin. Yalnız THY'de Engelli yada Yaşlı şartı var.
nelsson+marcao 45m sandım reis keremi eklersek mümkün olabilir o paramarcao 16 nelsson 15 kerem 12 desek mümkün
Hatırlamıon mu şatskihi leblebi gol atardı dinamo kievde, ahmedov da parayı seçtiği için en verimlş çağlarını çinde geçirdiBunlar kim '' p'' cigim
Kereme kimse 7.5 mden dazla para vermeznelsson+marcao 45m sandım reis keremi eklersek mümkün olabilir o para
umarım dursun oyuncu satmicaz derken ciddi değildir tok satıcı rolü yapıyodurnelsson+marcao 45m sandım reis keremi eklersek mümkün olabilir o para
marcao 15Kereme kimse 7.5 mden dazla para vermez
Hatırlamıon mu şatskihi leblebi gol atardı dinamo kievde, ahmedov da parayı seçtiği için en verimlş çağlarını çinde geçirdi
Arkadaş bize yazılan her adama niye zor deniyor kafayı yiyecem adamlar dzyuba seferovic william carvalho ilgileniyorlar biri de çıkıp zor transfer demiyor kafama sıkacam yeter lan artık zorsa yazmayın o zaman sokuk
okan bizle bi idmana cıksın taylan berkanı cicayı falan görsün direk modu düşer
hodjam tayfa da keyif kaçırır yaokan bizle bi idmana cıksın taylan berkanı cicayı falan görsün direk modu düşer
skill videoları falan yapılabılırCicayi bi sekil sassuoloya itelememiz lazim
aynı kerem fenerde olsa bizim basın : ''kerem için lazio 15 milyonu masaya koydu, roma dur orda deyip 20 milyon teklif etti.''Kereme kimse 7.5 mden dazla para vermez
Arkadaş bize yazılan her adama niye zor deniyor kafayı yiyecem adamlar dzyuba seferovic william carvalho ilgileniyorlar biri de çıkıp zor transfer demiyor kafama sıkacam yeter lan artık zorsa yazmayın o zaman sokuk