- 3 Temmuz 2012
- 135.103
- 81.698
- 5.198
sanmıyom okan direk kadro dışı bırakırhodjam tayfa da keyif kaçırır ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmıyom okan direk kadro dışı bırakırhodjam tayfa da keyif kaçırır ya
Olmadı buVallah hatirlamiyorum
Beynimin en uc noronlarinda bile kiprasma olmadi
Rumen’leri salla renktas Fransa’dan Alan Virginius ve Tchaouna’yi izle
Cicaya 3.5m euro verdikleri anda kapıkuleye bırakırım
mucize doktor degil mi bu?Bu çocukta iyi.![]()
Martin Adeline - Oyuncu profili 25/26
Martin Adeline, 21, Fransa ➤ ESTAC Troyes, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 2 Ara 2003, Épernay, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Aynen knk nedir bu hacı rayt abdulkerim halil albunar falan konuşuluyor onlara bile zor deniyor kafayı sıyıracamYauv daga demin kaan mert dedim ona bile namumkun deniyor
Hemde forumda birak medyayi
Gsyi kucultme algisi bunlar hep
Renkdaslarimda yiyor
Koca gs kaan ve merti alamiyirsa kapansin bu kulup yansin bu camia
aynı kerem fenerde olsa bizim basın : ''kerem için lazio 15 milyonu masaya koydu, roma dur orda deyip 20 milyon teklif etti.''
biraz roma öncesi youtube videolarına bakıyorum - enteresan ve çok güzel ilk dokunuş ve top sürme olayları var hakkaten heRusya’dan biliyoruz renktaş. Bizim scoutlar çok istiyordu, çok iyi golcü.
Taşırım sırtımda hayalet herif ağır değildir zatenCicaya 3.5m euro verdikleri anda kapıkuleye bırakırım
ft yi bitiren kendisi değil çevresidir tezi her sene kanıtlanıyorAcaba emre utkucan
Ftye cicaldauyu tanitirken nasil tanitti
Hocam bu futbolcu
%30 hagi %30 maradona %30 pele %10 cruyff
%100de 100de cicaldau diyemi
Yani bi furbol adami bundan ustelik para kazanan biri nasil 7 milyon verdirip aldirir
Beşiktaş, Sporting Lizbon forması giyen 24 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jovane Cabral'ı kiralamak için görüşmelere başladı. (A Spor)
Sorun yok berkan var. Sol bek yapacaktir hocam onupva 3 ay sakatlansa havlu atarız