Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 17.607
- 10.370
- 1.688
21 gram diyolarTaşırım sırtımda hayalet herif ağır değildir zaten![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 gram diyolarTaşırım sırtımda hayalet herif ağır değildir zaten![]()
@Osman SEDEN linnes'in AHI devam ediyor
Bu arada Romanya U19’da oynayan Popescu bizim Popescu’nun ogluymusBu çocukta iyi.![]()
Martin Adeline - Oyuncu profili 25/26
Martin Adeline, 21, Fransa ➤ ESTAC Troyes, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 700 bin € ➤ * 2 Ara 2003, Épernay, Fransawww.transfermarkt.com.tr
3-5 mac izlediyse kahrolmustur zaten yerinde tespit yapmasina gerek yokokan bizle bi idmana cıksın taylan berkanı cicayı falan görsün direk modu düşer
heyecan veriyorsunuz - izleyen var mıdır ? Roma diyor ama o kadar az avrupa futbolu izledim ki son zamanlarda EPL hariç
Bu arada Romanya U19’da oynayan Popescu bizim Popescu’nun ogluymus
Yok mu portekiz liginin alt sira takimlarindan bir ortasaha ve defans?
O zaman bir ek bilgi vereyim. Geçen sene Roma Dzeko'nun boşluğunu doldurmak için listesine 2 isim aldı. Shomurodov ve Sörloth'tu. Shomurodov'u tercih ettiler. İstatistikleri düşük ama Sörloth'un TR dışındaki istatistiklerini düşünebilirsin.biraz roma öncesi youtube videolarına bakıyorum - enteresan ve çok güzel ilk dokunuş ve top sürme olayları var hakkaten he
ilginç ben bilerek Roma öncesine baktım daha çok forma giydiği sezon ya da istatistiği olan sezondur diye - beğendim harbi bayaO zaman bir ek bilgi vereyim. Geçen sene Roma Dzeko'nun boşluğunu doldurmak için listesine 2 isim aldı. Shomurodov ve Sörloth'tu. Shomurodov'u tercih ettiler. İstatistikleri düşük ama Sörloth'un TR dışındaki istatistiklerini düşünebilirsin.
10 numara Adrian İlie nin nesi oluyor acabaBu arada Romanya U19’da oynayan Popescu bizim Popescu’nun ogluymus
Nasil cok iyi golcu ya? Cift haneli rakama 2kere cikmis biri 10 gol biri 11gol ile. Genc desen oda degil 27ye girecek 1 hafta sonraRusya’dan biliyoruz renktaş. Bizim scoutlar çok istiyordu, çok iyi golcü.
Yalnız ders almışlardır geçmişten falan dedik de Torrent fesih şekli çok çok yanlış. Adamın hukuken bir hak edişi var CAS'a giderse kazanmamız mümkün değil. Konu Türk kulüpleri olunca CAS çok çabuk karar veriyor öyle 2 yıl falan beklemiyor yani.
Şimdi daha önceki yöneticilerin yapılan sözleşmede bir hatası varsa ki kesin olarak var sözleşmeyi yapan kişilerle uğraşacaksın. Disipline mi verirsin üyelikten ihraç mı edersin naparsan yap. Ayrıca bu sözleşmenin iyi niyetle yapılmadığı kesin olarak ortada. Yani kimsenin günahını almak istemem ama burda kesin bir "cukkalama" olayı var gibi duruyor.