Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın okAŞK hocam çok mutlu, inş başarılı olur da kısa zamanda avrupada takım çalıştırır biz de marco roseu alırız

Yalnız ders almışlardır geçmişten falan dedik de Torrent fesih şekli çok çok yanlış. Adamın hukuken bir hak edişi var CAS'a giderse kazanmamız mümkün değil. Konu Türk kulüpleri olunca CAS çok çabuk karar veriyor öyle 2 yıl falan beklemiyor yani.

Şimdi daha önceki yöneticilerin yapılan sözleşmede bir hatası varsa ki kesin olarak var sözleşmeyi yapan kişilerle uğraşacaksın. Disipline mi verirsin üyelikten ihraç mı edersin naparsan yap. Ayrıca bu sözleşmenin iyi niyetle yapılmadığı kesin olarak ortada. Yani kimsenin günahını almak istemem ama burda kesin bir "cukkalama" olayı var gibi duruyor.

heyecan veriyorsunuz - izleyen var mıdır ? Roma diyor ama o kadar az avrupa futbolu izledim ki son zamanlarda EPL hariç

bu ay milli bazda muthis performans sergiledi. bildigim roma'li oyuncu ise, cikisi zor olur. *genoa dan 17 civarina almislardi yanilmiyorsam. bu tur profilleri avrupa'ya ayak basmadan bulmali biz ve genel lig.
yillardir yazdik cizdik. halen ayni bakis. asya kitasinda ve aussie bolgesinde yetenek mevcut. bulmak ve niyeti samimi sekilde almak isteyene...

almanlar ve hollanda japon yetenekleri birer birer topladi. portekiz ve belcika son yillarda kendilerini takip ediyorlar japon pazari ozelinde. ispanya ve ingiltere altyapiya direk aliyorlar tutuyorsa ne ala tutmazsa kiraya ,piloto vs gonderiyorlar. win win.

kore pazari son 10 yildir ingilizler,almanlar, 90/00 ler de tek tuk cikanlari italyanlar ve almanlar aliyordu.
aussieler ilk planda buyuk abi ingiltere ve civar ulkeler,,,sonra italya parma tandansli , merhum genclerbirligi baskani donemi bizim lige bayagi gelirdi yetenek aussie bazli.

japonlarin en taninan ismini son donem baz alidigimizda biz getirdik birde bjk. biz verim aldik onlar alamadi.

biz devanm edemedik bu pazara ,derken kim isminde oyuncu geldi lige...

*kore mense den ornk *senol gunes o donem *fc seul de hocalik yaparken ulkeye donus yaparken ben sahsen kendisinden bir kac yetenek getirmesini beklerdim. cok ama cok sasirmistim tersi tutumuna....hey hat, o donem onun takimindaki en degerli isimlerden biri alman ligine gecis yapti. halbuki trabzona getirebilirdi farzi misal.....
<-hatta bir kac sen sonra ->

spurs:
bu gibi ornekler cok. kullanmasini bilene. misal *spurslu koreliyi bizim ligden bir dev alabilirdi. *senol gunes misal halen orda cok sevilir bu iliskisini kullanip getirebilirdi-kendi calistirdigi olmasa bile-bize onerebilirdi...
bakin ozellikle senol gunes-fc seul-son heung min uclemesine ozellikle vurgu yaptim.
cunku bu muthis yetenekli degerli oyuncu fc seul altyapisindan cikmadir. < ---- > 2008 de bedavaya hamburg u17ye alinmisti. o gun nacizane yazmistik *bizim_kulube boyle bir isim var diye,... neyse konuyu burada noktaliyorum.

vizyon, niyet, samimiyet ,dogru planlama vs bunlar onemli ibareler.

Bu arada Romanya U19’da oynayan Popescu bizim Popescu’nun ogluymus
1655838653117.webp

biraz roma öncesi youtube videolarına bakıyorum - enteresan ve çok güzel ilk dokunuş ve top sürme olayları var hakkaten he
O zaman bir ek bilgi vereyim. Geçen sene Roma Dzeko'nun boşluğunu doldurmak için listesine 2 isim aldı. Shomurodov ve Sörloth'tu. Shomurodov'u tercih ettiler. İstatistikleri düşük ama Sörloth'un TR dışındaki istatistiklerini düşünebilirsin.

O zaman bir ek bilgi vereyim. Geçen sene Roma Dzeko'nun boşluğunu doldurmak için listesine 2 isim aldı. Shomurodov ve Sörloth'tu. Shomurodov'u tercih ettiler. İstatistikleri düşük ama Sörloth'un TR dışındaki istatistiklerini düşünebilirsin.
ilginç ben bilerek Roma öncesine baktım daha çok forma giydiği sezon ya da istatistiği olan sezondur diye - beğendim harbi baya

Yalnız ders almışlardır geçmişten falan dedik de Torrent fesih şekli çok çok yanlış. Adamın hukuken bir hak edişi var CAS'a giderse kazanmamız mümkün değil. Konu Türk kulüpleri olunca CAS çok çabuk karar veriyor öyle 2 yıl falan beklemiyor yani.

Şimdi daha önceki yöneticilerin yapılan sözleşmede bir hatası varsa ki kesin olarak var sözleşmeyi yapan kişilerle uğraşacaksın. Disipline mi verirsin üyelikten ihraç mı edersin naparsan yap. Ayrıca bu sözleşmenin iyi niyetle yapılmadığı kesin olarak ortada. Yani kimsenin günahını almak istemem ama burda kesin bir "cukkalama" olayı var gibi duruyor.

Sonradan eklenen ek odemeler (tazminat, ceza, avrupa kupasi masraflari ve primleri) bir sonra ki yila ekleniyor

Oyle yada boyle o 4 milyon euroyu 2 sene itelemis oluyoruz

Ozamana kadarda limit filanda kalkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt