- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
1 yerli stoper yeterli degil.Emin Bayram
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 yerli stoper yeterli degil.Emin Bayram
Hmm anladım o firmayla alakalı olabilirBombos istatistikmis
Uc gatelere dusersen yuruyorsun okadar
Kıllıdır da , ak düşmüş hem deTorrent hocamın ekşiydi
Arkadaş bize yazılan her adama niye zor deniyor kafayı yiyecem adamlar dzyuba seferovic william carvalho ilgileniyorlar biri de çıkıp zor transfer demiyor kafama sıkacam yeter lan artık zorsa yazmayın o zaman sokuk
1 euro = 18,27 tlUlan ben de bunu diyorum yeter lan yeter, bıktık bu fakir edebiyatından. Türkiyenin en zengin kulübüyüz, en az borç bizde, en fazla mal mülk bizde, ONA GÖRE TRANSFERLER YAPACAKSINIZ.
Çöp malesef.wonderkid sevmez misin?
boli bolingoli mbombo ister misinInsallah okan aleksic filan aldirmaz
boli bolingoli mbombo ister misin
@Okan Özkan ,
sevgili okan , son jenerasyonlari kita ozelinde misal bu ay ses getirdi. kanimca ordan bu yone gecisler olur ozellikle rusya,ukr vs...zaten ses getirenleri bu ligler alir genelde.istisna haric.
< son ornk bu hafta sona eren * asya u23 kita sampiyonasinda *finale ciktilar *japonyayi eleyip...finalde suudlara yenildiler....
*japonya ise australya'yi yenip 3.oldu.
*bu denklemde kore nin olmamasi tarafima surpriz olmustu.
-gozlem bazli, ozbeklerden cikisi bekliyordum,cunku ilginc bir kac yetenek vardi alttan gelen ve ulkenin devlerinde oynayanlar ozelinde... bu turnuva da kanimca kendilerince peak yaptilar finale cikarak-cikarken de oynadiklari ofansif oyunla.(433 bazli) .
<> yakin gecmiste bahsetmistim isimlerden;
misal, paktorlu sol on bolge *erkinov...
kupada 3 gol atan jalaladdinov , sag on bolge khoshimov gibi gibi...
endonezya,hindistan vs oralar genelde *kriket ,beyzbol vb spor temellidir. o algi ve ilgi alaka hangi donem geriye gider , bilemem.
ancak, futbola izleme bazli alaka cok buyuk. buyuk takimlarin oralarda hazirlik maclari cok tutulmustu asya turu ozelinde....
bu bolgelere de *anca futbolu 1.spor yapmak ve kalkinma yapmak adina *avrupa devlerinin her yil asya turu minvalinde ozel maclar mini turnuvalar yapmasi ile mevcut yeni jenerasyonlar ve sonrasi, futbolu oncelik kilar. kim bilir..
ozbekler ise ulke planlama genelli son yillarda kipirdiyor gibi. bunun meyvelerinden biri de bu son kita 2.ligi ile taclanan sampiyona seruvenine gidilen yol ve varilan sonuc.
romali oyuncuyu begenirim. cok caliskan bir oyuncudur. geona doneminden ozellikle takip etmistim.