- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
eintracht frankfurt, 3 veya 4 milyon euro'ya götze'yi almis @Murat Durmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Uçak tekeri piste dediği an hoca yazmış herhalde yakup'a![]()

Medyum memiş gibi şarlatanın biri herhaldeAcaba gercekten fifa menajerimi
2008den beri bu forumdayim bu herifin isminin onunde hep fifa menajeri yaziyor her haberde doktor avukat gibi![]()
bir ara niyeyse takip ederdim ne der eder diye - çok boş bir adam aslında.A sporda Mehmet Özcan ne gıcık Bi tip
@Okan Özkan
degerli geri donusun icin oncelikle tesekkur ediyorum sevgili okan .
genel anlamda gecmisten bugune bakacak olursak elbette dedigin bolumde haklilik payin var. tespit bazli.ozellikle ozbek futbolu ozelinde. cikan tek tuk yetenekler.sureklilik konusu.,
fakat atilim yapan federeleri de sahsim adina es gecemem. bu ornekte ozbek futbolunun yeni jenereye verdigi onem bazli. kendileri adina mutlu oldum devlerin arasinda gidip buyuk surprize imza atip finale kadar ciktilar. bu ozel bence.
diger endonezya,hindistan,vs nin yolu tam olarak senin dedigin kadar var. bu bilinen bir durum. ozellikle vurguladigim nokta; kriket vs gibi diger sporlarin *vakti zamaninda genel kulture sunulmasi ile bugune dek gelinen surec. dolayisiyla son 20 yilda atilim yapan avrupa tandansli iliskiler vs ile futbolun salt kendi basina diger populer keskin bagliliklari olan sporlarin *trendini dusurmesi > *anca 30 veya daha uzeri bir yil sureci gerektiriyor. yani bir nevi jenerasyon uzerine jenere gelmeli.kisaca.
bu son turnuva dan teklif alan olur mu. rus ligi suan karisikken ,zor...ukr pause durumda.
belki j,k ,c ligleri alabilir,.,,veya avrupa orta sira ligler veya tepe liglerin orta ve alt sira takimlari...
shomurodov da bunyodkor > rostov > genoa ucgeni yapti ,.en son roma.
benzerini dedigim bu son turnuvadan yapanlar cikabilir ayni yolla veya daha kestirme. bekleyip gorelim.
Link varmiRıza morova burhanların space e geldi.
Çok sinirliyim