Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Doğruluk payı nedir acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayda değer bir şey dedi mi?Rıza morova burhanların space e geldi.
Çok bir şey demedi sessiz kalmamız gerekiyordu torrent ve pasquable fesihlerinde dedi yarın divanda açıklar mı bilmiyorum perşembe de açıklayabilir dedi hoca için birde artık daha da hızlanacağız dedi gitti.Kayda değer bir şey dedi mi?
O zaman yarın açıklamalar olacaktır Divan'da.Çok bir şey demedi sessiz kalmamız gerekiyordu torrent ve pasquable fesihlerinde dedi yarın divanda açıklar mı bilmiyorum perşembe de açıklayabilir dedi hoca için birde artık daha da hızlanacağız dedi gitti.
Asıl bu ikili olmasaydı küme düşmeyi görürdün sen.. Bu ne kadar düz bir mantık. Senin iyi bir tandemin var. İkisini birden gonderirsen orayı da yeniden yapılandırman gerekecek. Söylediğim basit bir futbol gerçeği. Anlamak neden bu kadar zor...Bu ikisi varken kume dusuyorduk demekki onemli olan hucum orta saha. Ikisini 30a satarim. Ortalama defans ve kaliteli 6 8 10 alirim
Bi isim duydum ama kaynak saglam gelmedi. Sözleşmesinin bitmesine 1 sene var ama zor transfer
sahmuradov?Bi isim duydum ama kaynak saglam gelmedi. Sözleşmesinin bitmesine 1 sene var ama zor transfer
sahmuradov?
Yok o değil 2-3 gün bekleyelim bakalım basına ismi düşer mi kaynaga güvenemedim.sahmuradov?