Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
28 yaşinda brezilyadan çikmamiş adam satsak satamayiz 2 sezon oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoktur usagumKaradenizlilik varmi reis
Baba büyük topçu yerel brezilyalı starlardan Alex de öyleydi mesela dünyada çok tanınır olamamasinin sebebi 26 yaşında parmayi saymazsan Brezilya'da ayrilmasidir ama yerel bir stardi2018den beridir geliyor bu herif. 1 türlü kavuşamadı
Ingiltereden ayni takimdan 2 yildiz diyordu bi duyumcu!?! Kimdi hatirlayamadim
Ozaman arsenalden ikinci bi topcu var
evet şimdi okudumYunan basını bro Olympiacos da istiyormuş ama oyuncu bize gelmek istiyormuş kulübüne 2 milyon Euro onerecekmisiz önümüzdeki haftaya kadar transferi bitirmek istiyormuşuz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gustavo Scarpa diyorlar Allahım lütfen olsun ya gerçek bir Brezilyalı 10 numaramız olmayali çok olmuştu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tipi de brezilyalıdan cok hintliye benziyor. neyse gelsin. iyi cıkmazsa yazılım yaptırırız.Cok celimsiz gibi
Sivasin soguk deplasmaninda robin yalcinin bunun ensesine vurup brezilyaya kacirdigini gorur gibiyim
Bro bu gözler bu sene Berkan Taylan cicaldau izledi gözlerimin kanaması hala geçmedi bir kanal da özetlere bizim denk gelince kanal değiştiriyorum gerçek bir yetenek gerekiyor bize 10# boşken verilmesi gereken oyuncu tarzı Scarpadir ayrıca Palmeirasi sadece brezilya ligine göre degerlendirme libertadores kupasında azman savunmaların olduğu Arjantin ve Uruguay takımlarıyla oynuyorlar bilmiyor olabilirsin ama Arjantin takımları özellikle tam kasaptirCok celimsiz gibi
Sivasin soguk deplasmaninda robin yalcinin bunun ensesine vurup brezilyaya kacirdigini gorur gibiyim
Eyvah eyvah Talisca Türkiye'ye iner inmez paket olur polislereHakan sükür talisca ile anlasmak üzere olduklarini biliyorum dedi
arada yazıyorumda konular cok hararetli kankaKanka nerelerdesin hiç yoksun
Ağır vasıta hiç gerek yok merkez orta sahaların ağır olanları günümüzde hiç çekilmiyorMatías Vecino - Oyuncu profili 21/22 bu oyuncuylada görüşmüştük