Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Olympiakos da devredeymiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mastürbasyona baslatacaksin beni gece gece Sergo
bir ara pep istiyordu city e okadar düştümü performansıAğır vasıta hiç gerek yok merkez orta sahaların ağır olanları günümüzde hiç çekilmiyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gelirse bir çingenem editi bu tipe çok yakışırOlympiakos da devredeymiş.
O takım Arsenal olunca normal geliyortorreira madem okadar iyi arsenal neden elneny takımda tutup torierayı kiraladı ?

Yaşlandıkça ayaklar ağırlaştı Southampton da Romeu var birebir aynı tip oyuncular ayakları düzgün ama oyun içinde ağır bunların kralı Nzonzi bizim Lig de paket oldubir ara pep istiyordu city e okadar düştümü performansı

İlk baktığım özellikle ilk kontrol oldu bizim takımda geçen sezon yoktu, Taylan görmesin kıskanır

le celso cidden müthiş olurscarpa gelsin.taliscaya gömecekleri parayı da bonservis olarak torreiraya gömsünler.bi de lo celso için cabalayalım,olmadı ebimbeyi alalım.keyfimize bakalım.
Zor az kalir imkansiz.Euro 3 4 civari olsa olurdu.Talisca yazmayın boşa. O parayı kimse veremez. Keşke olsa kargalar ağlar artı iyi oyuncu ama çok çok çok zorr
güç dışında diğer özellikleri mevkisi için gayet uygun hatta baya iyi
ruyamda görmüştüm kralı.spor programına cıkmıstıHakan sükür talisca ile anlasmak üzere olduklarini biliyorum dedi
3 senedir hayalim ole celso cidden müthiş olur
Can adam yerel star baya baya Aralık da kontratı bitiyor olmasa getiremezsin yıllardır isteyeni vardı palmeiras iyi para istiyordu kontratı bitecek diye ucuza alırsan anca alabilirsin
Dripling ve ilk kontrole baktım ilk olarak iyi duruyor oyuncuyu tanımıyorum tabi.