Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim takıma ne kadar format atabilirsek okadar iyi. Forvetleri toplasan 1 adam etmediler sezon boyunca. Sağ bekleri toplasan 1 adam etmediler sezon boyunca. Orta sahayı artık dillendirme gereği duymuyorum. Elmas, Campos isimli komisyoncudan dolayı gidip bulgur pilavı isimli herifi kiraladı üste para verdi. Antalya beleş bir orta saha aldı, şimdi ondan para kazanacaklar.
Belki çok zordur ama alinabilecek oyuncularin genel karakteristik özelliklerini tespit edip mental olarak çabuk düşmeyen ve her zaman hirsli olacak oyuncu grubu lazim.Bizim oyuncular mental olarak çok düşük geneli.

nice 6 vermiş klübü 8 istiyormuş bizde 7'ye bitiririz..
Burada ozana karşı olumsuz bir duruş var hiç anlamış değilim..
bu adam 2000 doğumlu..çok net katkı verir..Hatta bizim ligde farkda yaratır.Üstelik yerli.Piyasası oluştuğu için bizde göstereceği performasla tekrar satma ihtimalimizde var.
Biz 7 nasıl veriyoruz anlamadım. Schalke 8 + bonuslarr istiyo

Okan pivot santraforlarla çalışan bir hoca mutlaka kanatların biri orta yapabilen asist odaklı biri olmalı yada Hagi Sneijder tarzı bir 10 numara almalıyız 442 bile oynayacaksak kanatların biri yada forvetin teki kreatif olmalı bu açıdan Yunus kerem birlikte bana çok mantıklı gelmiyor 442 oynayacaksak orta sahaya iki tane Berkan gibi koşan ama top işe ilişkisi yüksek oyuncu forvete de talisca tarzı bir oyuncu almak gerekir

Emre akbaba yada Halil bu işi yapabilir ama bence yedek olabilirler şu halleriyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

torreira madem okadar iyi arsenal neden elneny takımda tutup torierayı kiraladı ?
Torreira annesini kaybetti geçen sene. Mental olarak çok daha zayıflamış durumda, kendisi de ülkesine dönmek istediğini açıklamıştı zamanında. Arsenal'de tutunamamasının sebebi bu aslında, mental yönü çok güçlü değil, üstüne de annesinin vefatı ile iyice düşüşte bir futbolcu. İtalya'da geçirdiği sezonu çok takip edemedim ama Sampdoria'da oynadığı dönem ve Arsenal'da da ilk dönemi muhteşem ötesiydi. Kante gibi olacakken şu an Türkiye'ye getirebilir miyiz diye düşündüğümüz bir hale geldi. Umarım alabiliriz ve bizimle birlikte o da çıkış yakalar. Aklı sahada, toparlamış bir Torreira'nın %30'u bize abartısız 3-4 gömlek seviye atlatır. İşin savunma tarafını toparladığı gibi hücum katkısı da verebiliyor. Kafası sağlam haliyle aradığımızın da üstünde bir futbolcu bence.

Scarpa zor bir transfer. Yıllık 6m veremiyorsak; Scarpa yı pamuklara sarıp, alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt