Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.598
- 30.533
- 1.988
Scarpa cuk olur. 6 no için ben Gueye seçerdim Torreira yerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scarpa cuk olur. 6 no için ben Gueye seçerdim Torreira yerine
Yalnız Gueye 8 numaraScarpa cuk olur. 6 no için ben Gueye seçerdim Torreira yerine
hayali bile saç beyazlatıyor
Lo Celso olur mu bilmem de tıpkı onun gibi dolu dolu bir orta sahaya ihtiyacımız var. Hani Okan Buruk Başakşehir de net bir 6 numara ile önünde 2 tane hücuma dönük merkez orta saha kullanıyordu ya bize de o lazımEn çok istediğim isim giovanni lo Celsoo.. Karambole bir opsiyonlu falan kiralasak müthiş olacak..Yıllardır kalitesizlikten gözlerimiz kanadı bizim orta sahaya net çağ atlatır..
adam cuk 6 no'dur. Psg onu 8 olarak kullanmıştır. Everton'da da 6'ydıYalnız Gueye 8 numara
olur mu düz futbolcu
abldulkerim bu istatistiği bozar
Torreira Fiorentinada net 3m euro alıyormuş
Muslera
Müldür Nelsson Denayer PVA
Gueye Torreira
Yunus İsco Kerem
Musti
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
E zaten öyle denildi. Terim bu oyuncudan bir şey olmaz gönderin raporu verdi. O şekilde gönderildi gelen teklifte tek buydu.Ozorn transferi detaylı incelenmelidir. Bu işten cebine para götürenlerin olduğunu düşünüyorum. 300k'ya aldığın adamı 100k'ya opsiyon nasıl koydutursun. Ben sana değer vermiyorum senden bir bok olmaz demekle eş değerdir bu
kanka toreyraya kubardın mıTorreira Fiorentinada net 3m euro alıyormuş