- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Gel bi burnunu kırayım senin. @Oğuzhan Liboş Özbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Loftus Cheek zor.Toreira- Loftus Cheek-Lo Celso
Yunus. Trezeguet
Sorloth
Kuş ve hamsi familyasini Mart ayında ligden çektirecek kadro
10 istiyorlardı renktaş. Jk %50'si için 5-6 önermişti. Ben Mostafa'yı 6'ya falan satıp; 8+sonraki satıştan paya alma taraftarıyım bu yüzden. Gomis-Diagne'nin maaşlarından kurtulursak yapabiliriz.real sociedad
Ekli dosyayı görüntüle 163828
leipzig
Ekli dosyayı görüntüle 163829
@Hasan Çam Sörloth'a 2m versek koşarak gelir. Ben maaşını daha yüksek sanıyordum. Leipzig kaça salar acaba
geniş analizini yapmıs bizim kıbrıslı ibo
10 istiyorlardı renktaş. Jk %50'si için 5-6 önermişti. Ben Mostafa'yı 6'ya falan satıp; 8+sonraki satıştan paya alma taraftarıyım bu yüzden. Gomis-Diagne'nin maaşlarından kurtulursak yapabiliriz.
Selçuk İnanın annesine söven herif degilmi bu
Halil'i de yazmanı rica ediyorum. 1 milyon €'muz boşa yanmasın.Sorloth
Umut Bozok
Eren Aydin
Halil'i de yazmanı rica ediyorum. 1 milyon €'muz boşa yanmasın.
Gomis'e git desek gider ama Diagne yine problem çıkarır bence. Bu tarz maliyetli transferler ancak marcao satışı sonrası mümkün olacak glb öyle gözüküyor10 istiyorlardı renktaş. Jk %50'si için 5-6 önermişti. Ben Mostafa'yı 6'ya falan satıp; 8+sonraki satıştan paya alma taraftarıyım bu yüzden. Gomis-Diagne'nin maaşlarından kurtulursak yapabiliriz.
real sociedad
Ekli dosyayı görüntüle 163828
leipzig
Ekli dosyayı görüntüle 163829
@Hasan Çam Sörloth'a 2m versek koşarak gelir. Ben maaşını daha yüksek sanıyordum. Leipzig kaça salar acaba
EvetSelçuk İnanın annesine söven herif degilmi bu
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olur mu düz futbolcu
abldulkerim bu istatistiği bozar
50 bin euro fazla veren takim cikarsa giderGomis'e git desek gider ama Diagne yine problem çıkarır bence. Bu tarz maliyetli transferler ancak marcao satışı sonrası mümkün olacak glb öyle gözüküyor
Rennes istiyormus Gomisi zaten, bir ara haber cikmisti.Gomis'e git desek gider ama Diagne yine problem çıkarır bence. Bu tarz maliyetli transferler ancak marcao satışı sonrası mümkün olacak glb öyle gözüküyor
kimse yazmamis ama MOUSSA SISSOKO'nun takimi küme düsmüs. tecrübeli olarak kadroya dahil edilebilir