Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka deli gibiydi, bize gelme olasılığını pek görmüyorum muslera devreye girmezseherifi en son arsenalde falan izledim yaw. son durumu nasıl?
bedava
aminnTorreira Gueye Scarpa =![]()
Torreira Gueye Scarpa =![]()
hayır yakıştırmadım bu düşünceyi sanabu jalminha hep sallıyomuş gibi geliyo
Torreira olmazsa Fernando olursa diyelim Fernando Gueye Scarpa nasıl olur?Torreira Gueye Scarpa =![]()
bende acayip isterim onu ama ismi geçenler içinde bence taliscada dahil olmak üzere en zor transfer o sergeişu lo celso gibi topçumuz olsun istiyorum ama altyapının da yerini tutmaz. ruyamda okan buruk hamza akman ve efe akmanı aynı anda sahaya sürüyodu.hamza muthiş oynayıp gol atmıstı.gercekçiydi baya![]()
Mert kaan koray en az biri olsun
Fleurqin abim sallamaz ayı gibidir dümdüz söyler.dbu jalminha hep sallıyomuş gibi geliyo
fb sergio oliveira ile ilgişleniyomuş direk salça olalım biz bağlayalım, toreyra ile beraber kapatır ortasahayı
aynen anca kiralık olur.totenham sportif direktörü sevilla ve atletico madridi devreye sokmaya calısıyomus lo celso için.bende acayip isterim onu ama ismi geçenler içinde bence taliscada dahil olmak üzere en zor transfer o sergei