Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumumuzdaki basliklardan suan listeyi kontrol ettim ; efsanemiz merhum *coskun ozari'yi goremedim.
forumumuzda *kendisine ait baslik bulunuyor mu ?
< sayet boyle bir *baslik var ise, asagidaki haberi eklemeyi dusunuyorum :

bugun aramizdan ayrilisinin 11.yildonumu...

FV1pSDIXwAADszd

edit;mevcut var olan *basligina yonlendiren sevgili @Aras Şimşek renkdasimiza tesekkurler.

Son düzenleme:
bari şu berk kızıldemiri kampa al okan buruk lütfen ya.hadi furkan daha 14 yasında ama mustafa kapı da 14 yasında antrenmana alındı ne var bunda ya:danyal:kimde bu kadar özel yetenek var

bunu scarpayı beğenmeyen kişilere sık sık hatırlatma fayda var.Ayrıca brezilya ligi ile bizim ligi karşılaştıranlar olmuş beyler bizim ligi maksimum romanya yada bulgaristan ligiyle kıyaslayabilirsiniz mantıklı olmak lazım.
Katılmıyorum bizim ligin kalitesi düşük evet ama brezilya ligi gibide elini kolunu sallayan ceza sahasına giremiyor.
bu lig temaslı sert sorunda burda bu scarpa denen arkadaş çelimsiz bir oyuncu türkiye liginde yerler bunu ki romanya liginden gelen oyuncular bile bu ligte yumuşak kaldı fiziği olmayan adamın başarılı olma şansı bir hayli düşük istisnalar tabiki kaideyi bozmaz

forumumuzdaki basliklardan suan listeyi kontrol ettim ; efsanemiz merhum *coskun ozari'yi goremedim.
forumumuzda *kendisine ait baslik bulunuyor mu ?
< sayet boyle bir *baslik var ise, asagidaki haberi eklemeyi dusunuyorum :

bugun aramizdan ayrilisinin 11.yildonumu...

FV1pSDIXwAADszd

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt