Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray’ın 32 yaşındaki hiçbir futbolcuya 7 milyon Euro verme lüksü yok.
Yani kadromuz çok iyi olsa tek ihticaımız Gueye olsa tamam parasına acımayın verin derdim o kadar beğendiğim bir oyuncu da Gueye için öyle bir bonservis + maaş yükünün altına girsek takımın geri kalanı ne olacak ?

Kimsenin satılmadığı durum için söylüyorum, en az 2 hatta 3 orta sahaya ihtiyacımız var. Bu yerli sayısını tutturmak için yerli bir sağ beke ihtiyacımız var sonra Kerem ve Yunus ikilisi ile birlikte kullanabileceğimiz 3. bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız var hatta forvet transferini de konuşabiliriz tüm bu ihtiyaçlarımızın karşılanması lazım

Altyapı çocuklarını hiç düşünmeden oynatmak lazım 8jk zorunluluktan belki kaç tane çocuk kazandı hatta para bile kazanıyor üstelik can bozdogan harici safi yetenek adamda yoktu
Bizde eren ve sag bek cocuk berkan mutlaka kullanmalıyız
Hamza ise superlige kiraya verilmeli yunus gibi pişmesi lazim

Bonservis ve maaşı toplam 7 milyon euro ayrılmış da olabilir sadece bonservis olarak bakmamak gerek detaylı bir şey yok 7 milyon ayrıldı demişler sadece.
Yani kadromuz çok iyi olsa tek ihticaımız Gueye olsa tamam parasına acımayın verin derdim o kadar beğendiğim bir oyuncu da Gueye için öyle bir bonservis + maaş yükünün altına girsek takımın geri kalanı ne olacak ?

Kimsenin satılmadığı durum için söylüyorum, en az 2 hatta 3 orta sahaya ihtiyacımız var. Bu yerli sayısını tutturmak için yerli bir sağ beke ihtiyacımız var sonra Kerem ve Yunus ikilisi ile birlikte kullanabileceğimiz 3. bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız var hatta forvet transferini de konuşabiliriz tüm bu ihtiyaçlarımızın karşılanması lazım

Jesus eğer 5 6 sene önceki manyakligi ruh hastalığı devam ediyorsa kanaryaspor da çok eğlenceli şeyler görebiliriz ya oyuncu grubuyla ya yoneticilerle catismamasi imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt