- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
benden 1 gün sonra
tercüme et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden 1 gün sonra
Yani kadromuz çok iyi olsa tek ihticaımız Gueye olsa tamam parasına acımayın verin derdim o kadar beğendiğim bir oyuncu da Gueye için öyle bir bonservis + maaş yükünün altına girsek takımın geri kalanı ne olacak ?Galatasaray’ın 32 yaşındaki hiçbir futbolcuya 7 milyon Euro verme lüksü yok.
Psg ile 1 sene sözleşmesi var
Su gelir güldür güldür hani bize Mert Müldür demek istiyor arkadaş galibatercüme et
tercüme et
burayı takip ediyor hepsitercüme et
Yani kadromuz çok iyi olsa tek ihticaımız Gueye olsa tamam parasına acımayın verin derdim o kadar beğendiğim bir oyuncu da Gueye için öyle bir bonservis + maaş yükünün altına girsek takımın geri kalanı ne olacak ?
Kimsenin satılmadığı durum için söylüyorum, en az 2 hatta 3 orta sahaya ihtiyacımız var. Bu yerli sayısını tutturmak için yerli bir sağ beke ihtiyacımız var sonra Kerem ve Yunus ikilisi ile birlikte kullanabileceğimiz 3. bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız var hatta forvet transferini de konuşabiliriz tüm bu ihtiyaçlarımızın karşılanması lazım

Bu elemanın güvenilirliği nedir acaba
Bu elemanın güvenilirliği nedir acaba