Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images - 2022-06-22T212932.794.webp

Bir takım hesaplamalar yaptım ..30 yaşındaki Mane 32 milyona gittiyse Gueye 1.2 milyon eder..

Yauv herif 33 yasinda yeter ya biraz akillanin artik bikmadinizmi

28 yaslarinda suruyle adam varken

Ne bu ayni hatalara dusuyorsunuz sirf psgde oynuyor diye istemiyorsaniz ne olayim

Bunu genc delikanliykende begenmezdim

Soyle ortalama ortasaha adamlari yuzunden psg clde hep ceyrskde eleniyor

Ayriyeten bence hantal, yaratici degil, bombos bir adam
28 yaşında misal Gueye kalitesinde sürüyle olan bizim alabileceğimiz adamdan 3 tane sayar mısın kardeşim.

Yauv herif 33 yasinda yeter ya biraz akillanin artik bikmadinizmi

28 yaslarinda suruyle adam varken

Ne bu ayni hatalara dusuyorsunuz sirf psgde oynuyor diye istemiyorsaniz ne olayim

Bunu genc delikanliykende begenmezdim

Soyle ortalama ortasaha adamlari yuzunden psg clde hep ceyrskde eleniyor

Ayriyeten bence hantal, yaratici degil, bombos bir adam

ulan bi konudada skandal laf etme :düdük: 53 yaşındaki atibanın show yaptığı ligde gueye gözümüze pele gibi görünecektir

psg, city gibi takımlarda bolluk olduğu için ıskartaya çıkan adamlar bile elit seviyede oluyor, fernando gibi mesela. bunlardan fırsat transferi kovalamak lazım

normalde psg takiminda; buyuk ihtimal kalip kalmamak *gueye_yasi bazli - yeni gelecek hoca baglaminda karar alinirdi - fakat bu oyuncu ozelinde kanimca karar verme mekanizmasi - ligde yasanan bayagi da haber olan bireysel tutumu.
< bu da, dogal olarak lig genelinde fed den medyasina,vsvs gelen serzenisler *oyuncu ve psg nin alanini daraltti bir bakima...

*ayrilik kacinilmazdi. diger turlu, o olay sonrasi - yeni sezonda da gozler hem kendisi hem kulubunun uzerinde olacakti tahminim.

diger yandan kendileri zaten oyuncu alternatiflerini buldular bile salt kendisi degil,takimda diger 30+ uzeri oyuncular yerine...

portolu vitinha misal bayagi konusuluyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt