Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Hey yavrum tam din tuccari
Instaya Dua ile resim koy
Ozel hayatinda modern hayatin tum nimetlerinden yararlanip kadinlarla dans sov yap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
torreira mı gueye mi?
Biz çok yanlış transferler veya uzatmalar yaptık .bunu tekrarlamamakta transfer gibi görürüm.alpaslan aytaç semih kaya oğulcan arda ve ömer bayramla uzatmak v.s taraftar olarak bazı transferlerde inanılmaz baskın olabilirken bu tür transferlerde baskın çıkamıyoruz malesef
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seneye eyupspordaMuslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya
FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmistiVedat Muriç taş gibi forvet. İtalyada bocaladı ama İspanyada topladı, mayıs ayında da ligin en iyi oyuncusu seçildi. Yine anadoludan çıktı diye önyargı var
Deme öyle elleri küçük yüreği büyük aslan kalecimiz o bizim... 3 IQ insan güzellemesi.Muslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya
Muslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya
ikisi de.ama ebimbe,lo celso ne olacak bilemiyorum.torreira mı gueye mi?
Psgye ortasaha olmak basarimiYaştan ötürü torreira ama gueye biraz daha kaliteli. Psg nin bu dönemde orta sahası olmak inanılmaz başarı
adama niye öyle diyorsun
zorla sözleşme yapmadı, gelmiş geçmiş en büyük kaleci
her efsane topçuya böyle mi veda edeceğiz
Mohamed Elyounoussisol kanada djenepo mu?denis bouanga mı?
Ayıp be o kadar da değil. Hala üst seviye de lige kıyasla. Futboldaki atanla tutanın iyi olacak söylemine uygun olarak gittiği zaman ah vah dedirtecek hal hareketler bunlar. Tamamen aldığı paraya göre adamı karalamauin. Gördüğüm en düzgün ve istikrarlı Gs oyuncusu olabilir yabancı.Muslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya
Ben Cicaldaudan sonra tovbeliyim renktaş gelmesini istemiştim daha geçen yazın başında ismi gecmiyorken dersimi aldımGeçen seneye kadar burada oyuncu önerileri falan yapılırdı. Bu sene herkesi futboldan öyle bir soğutmuşlar ki kimse futbolcu bile öneremez duruma gelmiş.![]()
FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmisti
GscimbomMobile