Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cenk ergünü biraz bilyosak fransadan birileri gelebilir gibi.gueyenin bizle anılması çok normal.ebimbe ve sol kanada denis bouanga olası bence

Muslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya

Biz çok yanlış transferler veya uzatmalar yaptık .bunu tekrarlamamakta transfer gibi görürüm.alpaslan aytaç semih kaya oğulcan arda ve ömer bayramla uzatmak v.s taraftar olarak bazı transferlerde inanılmaz baskın olabilirken bu tür transferlerde baskın çıkamıyoruz malesef

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ft nefretim su hamlelerle basladi

Komisyon soylentileride boyle basladi

Futbol ile alakasi olmayan garip kuskulu hamleler

Vedat Muriç taş gibi forvet. İtalyada bocaladı ama İspanyada topladı, mayıs ayında da ligin en iyi oyuncusu seçildi. Yine anadoludan çıktı diye önyargı var
FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmisti

GscimbomMobile

imkan olsa bana göre talisca, mert müldür, halil dervişoğlu, isco, muriç, 6 numara al kapat.

Muslera'nın sözleşme 2024'te bitiyormuş lan çüş. 2 sene daha mı görecez bu muşmula suratlıyı. Kurtulma yolu yok mu şu adamdan ya

adama niye öyle diyorsun

zorla sözleşme yapmadı, gelmiş geçmiş en büyük kaleci

her efsane topçuya böyle mi veda edeceğiz

adama niye öyle diyorsun

zorla sözleşme yapmadı, gelmiş geçmiş en büyük kaleci

her efsane topçuya böyle mi veda edeceğiz

reis daha nasıl veda edelim adayı da üstüne mi yapalım, tadında bıraksın işte gitsin rahat rahat uşak yapsın kendi takımını kursun

Ayıp be o kadar da değil. Hala üst seviye de lige kıyasla. Futboldaki atanla tutanın iyi olacak söylemine uygun olarak gittiği zaman ah vah dedirtecek hal hareketler bunlar. Tamamen aldığı paraya göre adamı karalamauin. Gördüğüm en düzgün ve istikrarlı Gs oyuncusu olabilir yabancı.

GscimbomMobile

FB ye gittiğinde can sıkmisti. İyi de başladı sonra bocaladi baya. Şuan ne durumda bilmiyom ama o vakit çok istemiştim yavşak Rize gelme fb ile anlaş diye diretmisti

GscimbomMobile

Rize degil

Sayin cumhurbaskanimizin sayin kardesi girdi araya

Oylede futbol sevgileri vardir tranaferlere kadar karisirlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt