Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbappe Messi Neymarın arkasında Verrattiyle orta saha oynamak biraz başarı sanki. Ligimizde hiçbir kulüp Gueyeden daha iyi bir orta saha getiremez

Psgnin en buyuk sorunu senelerdir ortasahasi

Clyi kazanamama sebebide ortasahalari

Yetersizogluyetersiz psg gibi bir takim icin

Fransa ligini onde ki adamlar hallediyor ama cl icin yetersiz kaliyor iste

bence bu olur. isco merkez orta saha da rahat oynar.
muslera
müldür-nelson-marcao-pva
6
yunus-isco-kerem
talisca
boupendza/muriç​

çok kazanıyor be abi değer mi ama ya. ah vah dedirteceğini de sanmıyorum zaten yabancı sınırı sıkıştırıyor bizi yabancı kaleciden ötürü. diğer rakiplrein yaptığı gibi yerli bi kaleci çıkartmamız şart. bu ligde ki kaleciler arasında üst seviye olsun yani bi zahmet f/p olarak bakınca
Fp olarak evet son dönem saçmalamış olabilir de hala üst düzey kaleci. Ayakları haric. Ben sanmıyorum kulüp olarak indirim istense maaşında hayır diyecsgini. Ama bizimkiler yapmaz o işi. En az 3 4 sezonu daha var. Oyle kolay kolay kenara atılacak oyuncu değil muslera. Tek yabancı şansı da kalsa kaleye koyulacak adam. Ayağı kirikken floraya gelip antrenman yaptı bu adam ya takımda fazla kazanan olacaksa muslera kadar hakeden yoktur. Biraz sallandı diye adamı çöpe çıkarmayın önümüzdeki sene görürsünüz

GscimbomMobile

Resmi site 23:02'de açıklamış. Yakup, 23:18'de yazmış. Okan haberine bakarken gördü herhalde.
1655930082513.webp

Musleranin gitmesi gerektigini dusunenlerdenim

Amaaaaaa

Musmula surat filan ayip oluyor

Efsanemizdir kendisi

Ki cok buyuk ihtimal heykelide dikilecektir

50 sene sonra bile hep anilacaktir

İki ağır sakatlık geçirdi ,formsuz dönemide oldu ki normaldir,hangi oyuncu formsuz dönem geçirmediki .bencede efsanedir ,güzel bi kamp dönemi kendine getirecektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maaşı yarı yarıya da düşse aslanlık kaplanlık bi hali yok, geçmişinden dolayı da mevcut durumunu övmek mantıklı değil
Suanki durumuna göre ovuyorum. Aldığı parayı çıkar hala ligin en iyi ilk 3 kalecisinden biri. Sakatlık dönüşü bile ilk 3 e giriyor. Sakatlık öncesi en iyisiydi

GscimbomMobile

Hiç Brezilya'dan çıkmayan oyuncuların uyum süresi 1,5 seneyi buluyor. Telles'e bile sabredilmeyen ve teneke bağlanıp gönderilen bu ülkede Scarpa başımıza bela olur.
*uyum her daim *risk olmustur - yine de alinmasi gereken bir secim(sayet imkanlar makulse) ozellikle takim sporlarinda..

*felipe tutmadi misal... hocanin cok sevdigi bir diger benzer fakat daha avrupa kitasi efektif ve verimli olani meshur deporlu *djalminha 'yi da *hoca o donem takimda gormek istiyordu....imkansiz bir ozne idi elbette. benim de favor orta sahalarimdandir....

*scarpa konusuna genel donersek son *tekrardan ;
kumasi cok iyi bir tipolojidir. versatile bir oyuncu olmasi, birden fazla yerde oynamasina kapi aciyor haliyle. topla yaptiklari ,zekasi ,ofansif oyunda inanilmaz bir gucu mevcut.+ , topla dead ball konusu misal soyle diyeyim kisaca;
duran toplari, korner, frikik dikine ~ yandan korner yakini frikikler kisaca *dead ball denilen olgu da kanimca ligin mevcut en iyisi benim gozlemimde... zaten suan kaptin kaptin yoksa kanimca uzatir veya x birine gider.

topla ince isleri vs bunlar taraftarlari da ayri motive eden ekstralar izlerken.... suan zaten cilgin atiyor ligde ,sezona iyi basladi iyi gidiyor 13 mactir. bu hafta bir iki kez nacizane detayli yorumladim arti eksi . bu da sonuncusu oldu.

< ->
tam aslinda > 96~00 donemi fatih terim(hagi,sonraki donem felipe vb,, ) ozellikle solak,teknik ,sut sut sut, duran toplari ve ofansa yatkinligindan,yaraticiligindan dolayli benzesiyor tipolojisi scarpa nin benim adima ....
imkan olsa *veiga ile gelseler..... nacizane gozlemimde, keza *stoper de ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olarak gordugum *murillo'yu da onlardan alabilsek derdim-de, simdilik imkansizdir daha yeni kontrat yapti. yine de onceki mesajlarda oldugu gibi deginelim kosede dursun,ileride bi gun neden olmasin.

hagi,sneijder den mest olan taraftarlar kendisinin bu yonu ile de ihya olacaklardir kanisindayim. sayet haberler gercek ve ciddi olarak ilgileniyorsak. oldu ki ilgileniyoruz, ucuk bonservis olmadigi surece bu oyunu oynamalari gerekir.
*taffarel ,melo vs tasin altina ellerini koymalilar. saka degil, oyuncuyu ve kulubunu yumusatma adina vs.

diger yandizigim 2. en iyi orta saha ligin nazarimda, ve stoperin haberi gecti mi forumumuzda fikrim yok. imkan olsa dedigim gibi iki orta sahayi alirdim da, maddi yonden ellerr bagli kulubun bu donem malesef.

sozun ozu; hagi,djalminha,felipe'yi ,sneijder'i izlemis bir taraftar olarak ~ *scarpa isi olursa memnun olurum.

Bu Vedat Muriqi'nin nesi begeniliyor hic anlamadim. Hic iyi bir forvet degil bence. Okan Hoca boyle adamlarda israr ederse isimiz var demektir.
Eldeki 3 santrafor dan da çıkmalıyız. Yine elimizdekilerinden iyi olan bir pivot ve benim görmek istediğim aguero stili pırpır ve son vuruşlarinda yüzde olarak başarılı bir forvet daha olmalı. Tabi elimizdeki bütçeye göre en iyisi bu tarzlara göre alinmali

Muslera

Müldür Nelson Marcao Pva

Beka Fernando

Yunus Talisca Kerem

Mo

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt