Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istemeyen eyüpsporu falan tutsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

James ile ilgili şeyi çok seviyorum prime döneminde ilk topla buluştuğunda tek dokunuşla şöyle topu önüne alıp genelde direk şut pasını veriyordu takım arkadaşlarına bunu tek dokunuşla kontrol edip 2. dokunuşunda doğrudan şut pasını verebiliyor olması çok hoşuma gidiyordu

Bizim takımda topu kontrol et, şöyle bir sağına soluna bak, dön bir kendi etrafında yarım tur sağına/solunda biri varsa ona ver yoksa hemen stoperine dön, ordan yeniden bir oyun kurulsun bekler ile rakip sahaya gidelim orta saha oyuncularımız yine aynısını yapsın derken takım hücumda Kerem ekstra bişeyler yapsın da rakip kaleye gidebilelim diye bekliyorduk. Bizim takımda sanırım Seri den sonra bu kadar net top alıp vermesini bilen 2. bir orta saha daha izlemedik

James ile ilgili şeyi çok seviyorum prime döneminde ilk topla buluştuğunda tek dokunuşla şöyle topu önüne alıp genelde direk şut pasını veriyordu takım arkadaşlarına bunu tek dokunuşla kontrol edip 2. dokunuşunda doğrudan şut pasını verebiliyor olması çok hoşuma gidiyordu

Bizim takımda topu kontrol et, şöyle bir sağına soluna bak, dön bir kendi etrafında yarım tur sağına/solunda biri varsa ona ver yoksa hemen stoperine dön, ordan yeniden bir oyun kurulsun bekler ile rakip sahaya gidelim orta saha oyuncularımız yine aynısını yapsın derken takım hücumda Kerem ekstra bişeyler yapsın da rakip kaleye gidebilelim diye bekliyorduk. Bizim takımda sanırım Seri den sonra bu kadar net top alıp vermesini bilen 2. bir orta saha daha izlemedik

Kesinlikle . Sneijderde dedigin gibiydi mesela top gelmeden nereye atacagını kuruyordu kafasında .

matias vargas derhal gelmeli
[
26531.jpg
/SPOILER]

Yalnız okan hoca için en doğru zaman . Terim gidince gelseydi güven ve doğru ortamı bulamazdı .

Katılıyorum hatta aslında o kadar enteresanki..

Elmas zamanlama ve acemilik ile FT yolluyor - yerine torrent getiriyor. bu hareketle martta kendi ipini çekiyor , getirdiği torrentte yollanıyor. Bunlardan 1 tanesi olmasaydı belki başkan hala Belmas ve FT ile problemli bir dönemi şimdi yaşıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt