Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m2kpEV.gif
Topcu mu geldi bu neyin sevincu

giresun doğan can davası almıs.bandırmalılar bu sezon bi baska oynadı,sakatlanmasa lige de cıkarırdı demişler.gol bölgelerinde çok etkili,klas biri doğancan.az biraz savunma yönünü güçlendirdiyse,ön taraftaki katkısı nedeniyle salça oluruz hemen.neticede emre akbabadan faydalanamadık.emre kılınc istikrarsız.doğan can altyapıdan.bakalım ne yapacak.yası 24 daha

giresun doğan can davası almıs.bandırmalılar bu sezon bi baska oynadı,sakatlanmasa lige de cıkarırdı demişler.gol bölgelerinde çok etkili,klas biri doğancan.az biraz savunma yönünü güçlendirdiyse,ön taraftaki katkısı nedeniyle salça oluruz hemen.neticede emre akbabadan faydalanamadık.emre kılınc istikrarsız.doğan can altyapıdan.bakalım ne yapacak.yası 24 daha
celilin de süper lig yapması lazımdı.ama gelir yakında.mert hakanların oldugu yerde hayli hayli oynar bizim cocuklar

-------------------------Muslera--------------------
Müldür-------Denayer----------Zagadou------PvA
------------Kaan Ayhan------Gueye----------------
Yunus---------------Talisca-------------Keita Balde
--------------------Muriqi---------------------------

Kerem-Marcao-Nelsson-Mustafa hepsini sattım

Ne kadar iyi takım yaparsak yapalım kalemizdeki Uruguaylı olduğu sürece hiçbir şey olamayız.

-------------------------Muslera--------------------
Müldür-------Denayer----------Zagadou------PvA
------------Kaan Ayhan------Gueye----------------
Yunus---------------Talisca-------------Keita Balde
--------------------Muriqi---------------------------

Kerem-Marcao-Nelsson-Mustafa hepsini sattım
Kaani stopere al da orta sahaya hakiki birini koyak. Biktim habire yama yapilmasindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt