Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Tavan maaş 2 olmalı. Muslera direkt yarından fesih edilmeli. Hem çok para alıyor, hem aşırı vasat altı, hem de yabancı. Acilen yerli birisi monte edilmeli kaleye..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vasat altı hocam aynen . Şimdi yavaşça o klavyeyi yere bırakınTavan maaş 2 olmalı. Muslera direkt yarından fesih edilmeli. Hem çok para alıyor, hem aşırı vasat altı, hem de yabancı. Acilen yerli birisi monte edilmeli kaleye..

Öyle? Tek başına sattığı maçları sayamıyorum ben artık.Vasat altı hocam aynen . Şimdi yavaşça o klavyeyi yere bırakın![]()
Morutanin ilk Kasımpaşa maçını izledim tekrar herif ne top oynamış nasıl bu hale düştü anlamak güç.. Bu çocuğu kazanabilorsek en büyük transfer olur
Lazio maçında da çok iyidi
Herhalde iki maçlık vahiy geldi de top oynamayı öğrendi, sürekli doğru işleri yaptı.
Sonra da unuttu top oynamayı. Kesilmeden önce 3 gol 3 asistle en çok maç aldıran adamdı ligde zaten.
Neyseki futbol uzmanlarımız var ve Rumen olduğu için kendisinden bir halt olmayacağını söylediler ve kendisinden artık beklentimiz yok.
burda mı yersiniz paket mi yapalımTavan maaş 2 olmalı. Muslera direkt yarından fesih edilmeli. Hem çok para alıyor, hem aşırı vasat altı, hem de yabancı. Acilen yerli birisi monte edilmeli kaleye..
Cenk italyada değil mi?
İtalya -> Fransa yapacak diyorlardıCenk italyada değil mi?
Bilemedim simdiburda mı yersiniz paket mi yapalım
Melo arkadaşlarına kıyakçılık yapıyor. Oyuna gelmemek lazım.
Serdar Kelleci Scarpa kerem satılırsa gündeme alınacak diyordu , Melo öyle bir şey olursa orda yardımcı olsunMelo arkadaşlarına kıyakçılık yapıyor. Oyuna gelmemek lazım.
Eski topçulardan topçu önerisi kesinlikle alınmamalı artık. Hagi&Popescu ikilisinin önerdiği Rumenler çok canımızı yaktı.