- 26 Eylül 2012
- 122.164
- 72.826
- 5.068
Vay anasını Schalke aldı diye konuşuluyordu.
Bunun ayağı fena değil Pep ondan istemiştir. Sevindim Ortega için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay anasını Schalke aldı diye konuşuluyordu.
Kel monchi sopayla ispanya ya kadar kovalanmalı herife bak bizi kazıklamayı kendine adet edinmiş.sevilla marcao için 10 milyon euro bonservis+2,5 milyon euro başarı bonusu şeklinde teklif vermiş![]()
Bence öyle çok şaşırılacak bir durum değil. Adam serbest düşüşte kaç zamandır.Karagümrük için Aaron Ramsey diyorlar. Şaka herhalde.
herif birde kapıyı ilk önce 7,5 milyon eurodan açmış!!!Kel monchi sopayla ispanya ya kadar kovalanmalı herife bak bizi kazıklamayı kendine adet edinmiş.
sol bekHalil Dervişoğlu
Mert Müldür
Umut Bozok
bu 3 yerli gelsin,
Kerem Aktürkoğlu
Yunus Akgün
Emre Akbaba
Berkan Kutlu
Taylan Antalyalı
Okan Kocuk
Eren Aydın
Emre Kılınç
Hamza Akman
Elimizdekilerle beraber yerli rotasyonu yeterli olur bence
Kaan Ayhan'ı istemiyorum ben ya, sol bekte iyi yerli yokki Süleyman Luş'u kazanır belki Okan hoca, Stoper için de Emin Bayram belkisol bek
kaan ayhan
Telefon suratına kapatılmalı ve numarası engellenmeli o zaman akıllanır belki de kazık atmaya çalışıp durmaz adi herif.herif birde kapıyı ilk önce 7,5 milyon eurodan açmış!!!
karagounis degil mi o
15 milyon getirirseniz pazarlığa başlarız demişiz haberlere göre.Telefon suratına kapatılmalı ve numarası engellenmeli o zaman akıllanır belki de kazık atmaya çalışıp durmaz adi herif.
Benziyo ama onun saçı bu kadar uzun muydu pek hatırlamıyom..karagounis degil mi o
Karagümrük için Aaron Ramsey diyorlar. Şaka herhalde.
ulan monchisevilla marcao için 10 milyon euro bonservis+2,5 milyon euro başarı bonusu şeklinde teklif vermiş![]()
karagunis interden arkadaşlarıkaragounis degil mi o