- 1 Ağustos 2009
- 47.080
- 49.396
- 4.878
With my warmest greetingsSevilla:
Dear Mr. Uzbek,
We would like to accept the offer made from Mr. Onur Libosh from the GSC fan Board.
Also for further details we will only communicate with Mr.Libosh.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
With my warmest greetingsSevilla:
Dear Mr. Uzbek,
We would like to accept the offer made from Mr. Onur Libosh from the GSC fan Board.
Also for further details we will only communicate with Mr.Libosh.
Marcaoyu tutup nelssonu 12-15 civarında bişeye satsak ben fitim.yemin ediyorum ustune 10 adam alacagiz yine yerini dolduramayacagiz hep marcao ile kiyaslayacagiz kimseyi begenmeyecegiz
15 bile az
bombos is marcaoyu yollamak
ilk isleri marcaoyu kalmaya ikna etmek olmali
ki marcao aidiyeti guclu bir insan
500 k fazla ver ki sevillada maas olarak bizden bi 500 fazla verir bizdede kalir
gittiginde degeri daha cok anlasilacak
tum camia akil tutulmasi yasiyor sanirim sanki normal birseymis gibi davraniyor marcaoyu yollamak
Marcaoyu tutup nelssonu 12-15 civarında bişeye satsak ben fitim.
Verirler verirler 23 yaş 250 maç milli stoper bru değil, rahat o paralara gidernelsona kimse o parayi vermez hayal kurmayin
Verirler verirler 23 yaş 250 maç milli stoper bru değil, rahat o paralara gider
Nelson için DK beklenmeli. Marcaonun bu yaz gideceğini düşünüyorum.Marcaoyu tutup nelssonu 12-15 civarında bişeye satsak ben fitim.
En çok para edeceği dönemde Avrupa da yokken şutlayıp iyi hücumcular almak daha makul.niye la
En çok para edeceği dönemde Avrupa da yokken şutlayıp iyi hücumcular almak daha makul.